Manager Handel

ROC A12, In Ede (+2 locations)
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL/BBL
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL/BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Manager Handel bij ROC A12

Tijdens de opleiding maak je kennis met alle facetten van het beroep. Je leert onder andere leidinggeven aan medewerkers, contact onderhouden met leveranciers en het omgaan met klanten. Zo wordt je klaargestoomd om de kar te trekken van een filiaal  of afdeling. Met de opleiding Manager Handel op zak ben jij die commerciële duizendpoot waar de directie vol vertrouwen haar winkel aan toevertrouwt.

Is de opleiding Manager Handel iets voor jou?

Jij bent een leiderstype en steekt graag je handen uit de mouwen. Je zit boordevol ideeën die de omzet verhogen en durft beslissingen te nemen. Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot, want als Manager Handel heb je de leiding over een filiaal of een afdeling. Economie in je vakkenpakket is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Manager Handel ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Jij gaat aan de slag als filiaalmanager van een grote keten of als afdelingsmanager bij een groot warenhuis. Je hebt een target te halen, daarom houd jij de financiën goed in de gaten. Je bent verantwoordelijk voor alle geld- en goederenstromen in de vestiging en voert het personeelsbeleid. Je bent creatief in het leidinggeven aan een groot of klein team. Jij bent pas tevreden als klanten met een goed gevoel de deur uitgaan. Vanuit deze opleiding kan de overstap naar het hbo worden gemaakt.

Uitstroomrichting: Filiaalmanager

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Manager Handel en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12