Medewerker Marketing & Communicatie

ROC A12, In Ede
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Medewerker Marketing & Communicatie bij ROC A12

Reclame, PR, mediaplanning: jij maakt uitgebreid kennis met activiteiten op het gebied van marketing en communicatie. Je leert marktonderzoek verrichten, marketingplannen opstellen en communicatiemiddelen gebruiken. Doelgroepen leer je zo optimaal mogelijk te bereiken. Dat kan via een folder, een website of misschien wel een complete campagne! Er wordt gewerkt aan je taalvaardigheid en je krijgt les in twee moderne vreemde talen. Binnen en buiten school werk je veel aan projecten, simulaties en opdrachten. Een groot deel van de tijd besteed je aan de stage. Tijdens de opleiding kies je voor een specialisatie: Assistent Communicatiemedewerker, Marketing Medewerker of Medewerker Evenementenorganisatie.

Is de opleiding Medewerker Marketing & Communicatie iets voor jou?

Jij bent communicatief sterk en kunt goed organiseren. Je hebt originele ideeën en spreekt je talen. Economie en twee moderne vreemde talen in je vakkenpakket is handig, maar niet noodzakelijk.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Medewerker Marketing & Communicatie ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Jij kunt alle kanten op, want vrijwel alle grote bedrijven hebben een marketing- en communicatieafdeling. Maar ook de overheid en non-profit instellingen willen hun doelgroep benaderen. Jij weet welke communicatiemiddelen daarvoor nodig zijn en zorgt dat een bedrijf meer naamsbekendheid krijgt. Misschien help je mee een gloednieuw product succesvol op de markt te introduceren. Een baan bij een reclamebureau, evenementenorganisatie of contactcenter behoort tot de mogelijkheden. Met deze opleiding kun je doorstromen naar het hbo. 

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Medewerker Marketing & Communicatie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12