Netwerkbeheerder

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Netwerkbeheerder bij ROC A12

Tijdens de opleiding Netwerkbeheerder leer jij een netwerkomgeving ontwerpen, een computernetwerk installeren en netwerkinfrastructuur beheren. Jij zorgt dat elk netwerk naar behoren functioneert. Je richt je op de beveiliging van netwerken, verhelpt storingen en waakt voor overbelasting. Moderne ontwikkelingen als cloudcomputing en mobile devices krijgen ook volop aandacht. Netwerkbeheerders hebben een dienstverlenende instelling om collega’s te helpen. Daarom is er aandacht voor communicatieve vaardigheden en je volgt lessen Nederlands en Engels. ROC A12 is bovendien een officiële Cisco Academy. Je kunt je kwalificeren tot Cisco Network Engineer, een gewild certificaat in het bedrijfsleven.

Is de opleiding Netwerkbeheerder iets voor jou?

Jij volgt de laatste ontwikkelingen op computergebied. Je bijt je graag vast in computervraagstukken en gaat door tot de oplossing. Daarbij werk je nauwkeurig en ben je collegiaal.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Netwerkbeheerder ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Als Netwerkbeheerder installeer en onderhoud je zelfstandig een computernetwerk. Vrijwel elk bedrijf maakt gebruik van een netwerk of heeft een ICT-afdeling, maar je kunt ook aan de slag als medewerker bij een internethost. Je zorgt er niet alleen voor dat een netwerk prima functioneert, jij zoekt altijd verbetering. De nieuwste ontwikkelingen volg je op de voet en je brengt deskundig advies uit aan het management of de directie. Met dit diploma kun je informatica op hbo-niveau studeren.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Netwerkbeheerder en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12