Junior accountmanager

ROC Rivor, In Tiel
Tijdsduur
0 jaar
Tijdsduur
0 jaar
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wat houdt je beroep in?

Accountmanagers vind je in het bedrijfsleven en in non-profitorganisaties. Als junior accountmanager ben je medeverantwoordelijk voor klanten van een bedrijf. Je denkt mee en helpt je klanten bij het maken van keuzes voor producten of diensten. Zo geef je klanten bijvoorbeeld advies over hoe zij hun prestaties kunnen verbeteren of kosten kunnen besparen.

Je opleiding in het kort

De opleiding duurt ongeveer 3 jaar, afhankelijk van je capaciteit en studietempo. Praktijkonderwijs speelt daarbij een grote rol. Je begint met een niveau 4 basisjaar commercieel en krijgt zo een indruk van het beroepenveld. Vervolgens beslis je welke richting het beste bij je past. Tijdens deze opleiding wordt je getraind in commerciële vaardigheden, zoals zakelijke communicatie in het Nederlands en twee moderne vreemde talen. Commerciële beroepsvorming, marktonderzoek, sales en management vormen de basis van de opleiding.

Wat heb je in je mars?

Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden. Ook heb je een commerciële instelling. Verder heb je aanleg voor organiseren.

Na je diploma

Je kunt gaan werken of doorstromen naar het HBO. Denk aan Commerciële economie, Communicatie, Small Business & Retail Management en vergelijkbare opleidingen.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding, ontvang je het mbo-diploma.

Toelatingseisen

• diploma VMBO theoretische of gemengde leerweg in de sector economie;
• diploma VMBO kaderberoepsgerichte leerweg (sector economie);
• overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO/VWO

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Junior accountmanager en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC Rivor
Postbus 365
4000 AJ Tiel

Missie ROC Rivor

ROC Rivor is hét opleidingscentrum van regio Rivierenland. Zij bieden een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen voor jongeren en volwassenen. Toch zijn ze een kleinschalige onderwijsinstelling waar persoonlijke aandacht, gedegen begeleiding en samenwerking met partners in de regio...

Lees meer over ROC Rivor