HBO Bachelor

BA/BSc Web Development

SAE Institute Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
12 maanden
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 maanden
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bachelor Web Development - SAE Institute AmsterdamBen jij handig in het maken van websites? En wil jij je daar graag nog wat verder in specialiseren? Dan is de bacheloropleiding Web Development van SAE Institute echt op je lijf geschreven!

Bekijk je vakgebied in een brede context

Een webontwikkelaar moet natuurlijk handig zijn met HTML, PHP en Java. Maar met alleen een goede technische basis kom je er niet. Om succesvol te worden, moet je namelijk ook goed weten hoe de markt in elkaar zit. Beide elementen komen uitgebreid aan bod bij deze opleiding. Je krijgt hier dus echt de kans om je te ontwikkelen tot een veelzijdige webontwikkelaar.

Welke modules zijn er bij de bachelor Web Development?

Deze opleiding van SAE Institute bestaat uit twee verschillende modules en een eindopdracht. Je begint je studiejaar met de module Creatieve Media Toepassingen, waarbij de zakelijke en culturele aspecten van jouw vakgebied centraal staan. Geavanceerde Toepassingen voor het Web is de tweede module die je volgt. Hier ga je je bezig houden met onderwerpen als Java, mobiele ontwikkeling en e-learning. Bij je eindopdracht mag je iedereen laten wat jij als web developer allemaal in huis hebt.

Toekomstperspectief

Wat zijn de carrière mogelijkheden?

Als je de bacheloropleiding achter de rug hebt, dan kun je bijvoorbeeld gaan solliciteren als projectmanager, mobiele app ontwikkelaar of als CMS ontwerper. Maar met deze opleiding heb je ook alle kennis in huis om voor jezelf te beginnen. Misschien start je wel een kleine onderneming in webdesign of word jij toch liever succesvol in de advertentie- en marketingindustrie?

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Studenten die zich willen inschrijven moeten in het bezig zijn van een hoger voortgezet onderwijs diploma. Ook een relevante SAE diploma geeft je toegang tot de lessen. Daarnaast moet je kennis van de Engelse taal goed zijn. Dit wordt getest met een TOEFL of IELTS examen.

Voor deze bachelor van SAE Institute moet je in totaal 12 maanden uittrekken. Krijg jij al zin om jouw talent op het gebied van web development verder te ontwikkelen? Vraag dan direct meer informatie aan!

SAE Institute Amsterdam
Johan van Hasseltweg 31
1021 KN Amsterdam

SAE Institute Amsterdam

SAE Institute Amsterdam is gelegen in levendig Amsterdam-Noord, het creatieve hart van Amsterdam en een van de snelst groeiende gebieden van de stad. Het gebied ligt dicht bij het Centraal Station (een kort tripje met de pont over het IJ),...

Lees meer over SAE Institute Amsterdam