WO Bachelor

Bouwkunde

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bouwkunde richt zich op alle aspecten die komen kijken bij het maken of herbestemmen van de gebouwde omgeving, d.w.z. de leefbaarheid, veiligheid en bruikbaarheid van het gebouw, de stad en omgeving.

Je begint met een brede basis in de bouwkunde waarin alle facetten aan bod komen. Je krijgt vakken over architectuur, bouwfysica, constructie, stedelijke planning en ontwikkeling. Je leert werken in teamverband en specialiseert je in een mede door jou samengesteld pakket aan bouwkundige kennis.
Door interdisciplinariteit én multidisciplinariteit zul je effectief kunnen overleggen met teamgenoten uit andere disciplines en samen aan een goed en gedegen onderbouwd resultaat werken.
Tijdens het eerste jaar maak je kennis met BAU. Dit staat voor Building Sciences (oftewel Civiele Techniek) Architecture & Urbanism. Je kiest vervolgens één pad waar je je in het tweede jaar in mag verdiepen. In het derde jaar komen de verschillende paden weer samen in het Multi-Project. Samen met andere studenten werk je dan aan een groot project, net als een bouwteam in de beroepspraktijk.

Diploma

BSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bouwkunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven