WO Master

Innovation Sciences

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je leert innovatieprocessen te begrijpen en aan te sturen in nationale en internationale context.

Een geslaagde innovatie is afhankelijk van technologische ontwikkeling. Echter, of een innovatie uiteindelijk een succes wordt, hangt ook af van maatschappelijke en sociale factoren. De opleiding sluit hierop aan door technische kennis en kennis uit sociale wetenschapsdisciplines te combineren. Het multidisciplinaire karakter zie je terug in sociaal-wetenschappelijke vakken over innovatie en technologie. Je rondt de opleiding af met een internationaal traject en een masterproject.

In deze masteropleiding wordt maatschappij-wetenschappelijke én technische kennis met betrekking tot technologie en innovatie geïntegreerd. Deze opleiding concentreert zich op de vraag met welke technische, economische, sociale, juridische, psychologische en ethische aspecten men rekening moet houden. Zo kun je doeltreffend beleid formuleren waarmee technologische ontwikkeling en innovatie in een gewenste richting tot stand gebracht kunnen worden. Innovatie en technologische verandering spelen zich in toenemende mate in een internationale arena af. De opleiding heeft daarom een sterke internationale oriëntatie.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Innovation Sciences en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven