WO Master

Health Sciences

Universiteit Twente, In Enschede
Tijdsduur
1 hour
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
1 hour
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De master Health Sciences is gericht op het inzetten van technologie en innovatie om verbeteringen in de gezondheidszorg te realiseren.

De gezondheidszorg is volop in beweging, onder meer door oplopende zorgkosten, technische innovaties, marktwerking en een toenemende zorgvraag als gevolg van de vergrijzing. Hoe kan zorg het best voor de patiënt worden georganiseerd, wat kunnen mensen daar zelf aan bijdragen en hoe houden we de zorg betaalbaar en efficiënt? Is een bepaalde innovatieve behandeling beter, veiliger en sneller dan een conventionele? Hoe bepaal je dat? Met zulke vragen houd je je bezig tijdens deze master opleiding en in je toekomstige werk als een Gezondheidswetenschapper.

De één-jarige master Health Sciences wordt volledig in het Engels aangeboden. De opleiding start elk jaar in September. Het pre-master traject kan gevolgd worden vanaf September of Februari.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief12000 EUR2019 niet-EU/EER studenten12000 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief12250 EUR2020 niet-EU/EER studenten12250 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Health Sciences en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente