WO Master

Industrial Engineering and Management

Universiteit Twente, In Enschede
Tijdsduur
2 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
2 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Met deze 2-jarige Engelstalige master – met tracks in Financiën, Zorg en Productie – leer je processen ontwerpen, managen en optimaliseren binnen complexe, internationaal opererende organisaties.

De tweejarige Engelstalige master Industrial Engineering & Management aan de Universiteit Twente is een internationaal georiënteerd programma dat je opleidt om processen te ontwerpen, te beheersen en te optimaliseren in complexe organisaties die in een wereldwijde context opereren. In deze topopleiding leer je bedrijven helpen om nieuwe en steeds complexere uitdagingen aan te gaan. Onze unieke combinatie van interdisciplinariteit en toepassing stelt je in staat om zeer complexe organisatorische problemen te analyseren, geavanceerde en werkbare oplossingen te ontwerpen – en deze succesvol te implementeren.
Met jouw specialisatie – Financial Engineering & Management, Healthcare Technology & Management of Production & Logistic Management – word je een probleemoplosser die verantwoord en effectief kan omgaan met zeer gespecialiseerde processen en onvoorspelbaarheid. Naast je specialisatie kun je kiezen uit diverse oriëntaties die passen bij jouw interesses en ambities.
Afgestudeerden vinden snel uitdagende, goedbetaalde banen op allerlei gebied, bijvoorbeeld in consultancy of onderzoek, bij een commercieel bedrijf, bij de overheid of in de zorg.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief15750 EUR2019 niet-EU/EER studenten15750 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief16000 EUR2020 niet-EU/EER studenten16000 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Industrial Engineering and Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente