WO Master

Executive Master of Finance and Control

Tijdsduur
30 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
30 uur
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De RC opleiding voor controllers en financial managers

De Executive Master of Finance & Control, opleiding tot Register Controller, is een tweejarig parttime programma voor ambitieuze controllers en financieel managers die zich willen specialiseren op het vakgebied van Finance & Control. De Universiteit van Amsterdam kent afgestudeerden van de EMFC het universitaire diploma Executive Master of Finance and Control (EMFC). Dit is een Master of Science-diploma. De opleiding onderscheidt zich daarmee als hoogst haalbaar op het vakgebied van Finance and Control.

Reflective practitioner
Tijdens de colleges wordt een combinatie gemaakt van techniek & theorie gekoppeld aan het uitwerken van praktijkcases. Belangrijk element is de eigen input van studenten en de daarop volgende discussies. Studenten wordt geleerd verder te denken dan de theorie en het eigen bedrijf, maar te werken als 'reflective practitioner'.

Themaseminars
Tijdens de opleiding zijn zes themaseminars gepland. Deze tweedaagse seminars vormen een belangrijk onderdeel van de opleiding. De eerstejaars volgen het 'Introductie seminar', 'Vaardigheden' en 'Informatiemanagement' en de tweedejaars 'Logistiek', 'Internationaal Management' en 'Methodologie'.

Diploma

EMFC

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Executive Master of Finance and Control en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit van Amsterdam
Spui 21
1012 WX Amsterdam

Faculteiten Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam (UvA), vroeger genaamd de Gemeente Universiteit (GU), is één van de twee universiteiten die zich in Amsterdam bevindt. De UvA bestaat sinds 1632 als het Athenaeum Illustre - de illustere school - die gevestigd was in...

Lees meer over Universiteit van Amsterdam