WO Master

Business Analytics

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Dit is een multidisciplinair studieprogramma, bedoeld om bedrijfsprocessen te verbeteren door methoden uit de wiskunde, informatica en het bedrijfsmanagement in te zetten.

Deze master traint je om problemen in het bedrijfsleven te herkennen en op te lossen. Business Analytics heeft een praktische insteek: je maakt gebruik van de expertise van verschillende velden om bedrijfsprocessen te verbeteren door het onderzoeken en analyseren van daadwerkelijke problemen in bedrijven.
Theorieën uit de BA worden vaak toegepast in gebieden als planning, datamining, klantenservice management en risicobeheer. De master verdiept je kennis en vergroot je mogelijkheden om je te specialiseren in de optimalisatie van bedrijfsprocessen, kunstmatige intelligentie en het financiële risicobeheer. Je doet kennis op en past die gelijk toe op situaties uit de praktijk. Die combinatie speelt een essentiële rol in de master. Je sluit de master af met een individuele stage van zes maanden binnen een bedrijf.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 niet-EU/EER studenten8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR
Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...

Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam