Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

"De evenementenwereld past bij mij!"

EuroCollege Hogeschool

Liedeke Smith - Eventmanagement

Liedeke Smith - Eventmanagement EuroCollege HogeschoolVier jaar geleden ben ik begonnen met studeren. Na mijn VWO diploma gehaald te hebben, ben ik eerst een jaar gaan reizen om daarna te gaan studeren in Utrecht. Ik heb verschillende studies aan de Universiteit van Utrecht gedaan, maar geen enkele studie paste echt bij mij. Om uit te zoeken wat ik echt wilde, ben ik gaan werken.

Ik kwam terecht bij een marketing evenementen bureau. Bij dit bedrijf kwam ik veel in aanraking met congressen en mocht ik uiteindelijk, samen met een team, een ondernemers congres organiseren. Hierdoor wist ik dat ik de evenementen kant op wilde.

Waarom ben je naar EuroCollege gegaan?

Na wat zoeken kwam ik via een kennis in aanraking met EuroCollege. Ik ben naar een open avond gegaan en vanaf dat moment wist ik het zeker. EuroCollege was de juiste school voor mij. Wat mij heel erg aansprak, is dat het een versnelde studie is en dat er van je verwacht wordt dat je hard en goed werkt. Zoals ze ook wel zeggen: “no pain, no gain”.

Een studie met veel discipline en waar je de kans krijgt om jezelf op verschillende gebieden verder te ontwikkelen. Ook de vele praktijkervaring die je opdoet tijdens de opleiding sprak mij heel erg aan. Op deze manier kun je de theoretische stof die je leert, tijdens de drie stages in de praktijk brengen.

Wat zijn de verschillen met je vorige school?

Het grootste verschil tussen EuroCollege en een studie aan de universiteit is dat je hier op school geen nummertje bent. Mijn ervaring met de universiteit is dat als ik hulp of advies nodig had, ik een mailtje moest sturen en dan moest hopen dat ik misschien binnen een maand antwoord zou krijgen.

Op EuroCollege staat er altijd iemand voor je klaar, ze kennen je bij naam en weten hoe het met je gaat. Presteer je wat minder dan krijg je extra hulp en presteer je hoger dan gemiddeld, dan zijn er speciale lessen om extra uitdaging te geven.
Lees meer over Bachelor Hospitality & Evenementen Management

Request information


Vul je gegevens in als je interesse hebt in EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Inloggen
Nieuwsbrief
Mis niets en blijf op de hoogte van nieuws over opleidingen!

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's