"EuroCollege kwam als geroepen!"

EuroCollege Hogeschool

Daan Nieuwenhuis - MBO 4+ Evenementen & Hotelmanagement

Daan Nieuwenhuis - MBO 4+ Evenementen en HotelmanagementToen ik tweemaal gezakt was voor mijn eindexamen op havo, door privéomstandigheden, had ik het helemaal gehad met de middelbare school. Ik was op zoek naar beroepsgerichter onderwijs omdat ik ervan overtuigd was dat ik dan meer motivatie ervoor zou krijgen. EuroCollege kwam als geroepen!

De juiste branche, in het juiste tijdsbestek, met de juiste mentaliteit en natuurlijk een familiaire sfeer. Toen ik op de Open Avond kwam op EuroCollege was er vanaf het moment dat ik de lift uit kwam een klik. Daar werd een snoeihard verhaal verteld, zonder up schmuck.

Welke verschillen zie je tussen de middelbare school en EuroCollege?

Het grootste verschil tussen de middelbare school en het EuroCollege zit ‘m in de mentaliteit en passie. Ik zou ervoor willen pleiten dat elke school op deze manier onderwijs geeft. Geen lesuitval! Waardoor studenten ook niet zo makkelijk zullen gaan spijbelen. Bij EuroCollege bouw je een werkritme op die straks op de werkvloer zeker gewenst is. De kwaliteit van docenten erg hoog door hun grote ervaring in de evenementen- en hotelbranche. Daarnaast is de begeleiding intensief en stevig.

Wat heb jij geleerd op EuroCollege?

Tijdens deze opleiding heb ik geleerd dat je naast de benodigde  kennis van horeca, events en gastvrijheid dat het ook belangrijk is hoe je jezelf als persoon ontwikkeld. Ik leer zaken die met normen en waarden te maken hebben en wordt echt gevormd tot een volwassen en zelfstandig mens. Of je nou hotelier, eventmanager, horecamanager of wat voor beroep gaat uitoefenen. Naast alle beroepsgerichte vakken hebben wij vakken die een zeer goede basis vormen voor elk andere branche op managementniveau.




Lees meer over MBO 4+ Evenementen & Hotelmanagement

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's

Inloggen
Nieuwsbrief
Mis niets en blijf op de hoogte van nieuws over opleidingen!