Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Kim werkt nu als stewardess bij Emirates Airline

Stewardess College

Kim Saman heeft de opleiding Stewardess gevolgd aan het Stewardess College. Kim Saman heeft na het afronden van de opleiding haar droombaan gevonden en is nu werkzaam als stewardess voor Emirates airline. Lees hier hoe de stewardessendroom van Kim Saman werkelijkheid werd.

Naam: Kim Saman
Onderwijsinstelling: Stewardess College
Studie: Stewardess opleiding

Opleiding Stewardess en Opleiding Grondstewardess - Stewardess College"Aangekomen in een 5 sterren hotel heb ik eerst een wijntje gedronken voor ik in mijn king size bed sprong"

Op mijn eerste collegedag op Stewardess College werd ons verteld dat Emirates airlines hoge selectie eisen had , maar dat het één van de beste airlines was om voor te werken en met natuurlijk als thuisbasis Dubai. Het was mijn droom om voor Emirates te werken, maar voor mijn gevoel was het nog erg onhaalbaar en onbereikbaar.

Toch had ik me na mijn opleiding bij Stewardess College online ingeschreven. Na een tijdje werd ik uitgenodigd voor de open dag in Amsterdam, waar nog 100 meisjes en jongens waren. We eindigden met 20 voor een ' final interview' en ik zat erbij! In Dubai heb ik het erg luxe, alles wordt betaald, behalve mijn boodschappen natuurlijk. Ik heb hier zelfs een zwembad en een sauna op het dak. Ik heb zes weken training gehad voor de Boeing en Airbus, wat erg pittig was.
Vooral de verschillen tussen deze vliegtuigen. In die tijd heb ik zoveel
spontane en sociale mensen leren kennen, dat het ongeveer
mijn 'familie' in Dubai is geworden.
Lees meer over Stewardess opleiding

Request information


Vul je gegevens in als je interesse hebt in Laurentius College en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Errors
Optioneel
Optioneel