Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Studenten van NTI aan het woord

NTI

Studenten van NTI Cursussen & Opleidingen aan het woord

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel! Lees de studentenervaringen en ontdek hoe wij andere studenten op weg hebben geholpen.


L. van Breugel, studente HBO Toegepaste Psychologie

L. van Breugel - NTI Cursussen & Opleidingen

"Ik ben begonnen met de HBO-opleiding Toegepaste psychologie. Een pittige uitdaging naast een drukke baan en een gezin met kleine kindjes. Maar ik heb geen seconde spijt gehad.

De opleiding is gedegen en kost veel energie. Daar staat tegenover dat je ontzettend veel leert. Bovendien regelt NTI alles heel soepel. De combinatie is daarom goed te doen. En dan geeft zo'n studie ook weer heel veel energie! Wat mij betreft is deze opleiding een schot in de roos!

L. Veerman, studente HBO Rechten

"Studeren bij NTI is super goed te combineren met een fulltime baan, of als je te lang moet reizen om naar school te gaan. De praktijkdagen worden gegeven door docenten met ervaring in de praktijk, zij geven super boeiende dagen en je leert daar heel veel. Er is wel enig minpunt en dat zijn de examens, er wordt niet duidelijk aangegeven wat je zoal in een examen kan verwachten. De leerboeken en de uitleg van het huiswerk zijn wel heel goed. Als je je huiswerkopdracht instuurt krijg je altijd snel een nagekeken bestand terug. Ik raad het heel erg aan."

I. van Gestel - NTI Cursussen & Opleidingen I. van Gestel, studente HBO Toegepaste Psychologie

"Een thuisstudie biedt veel voordelen, geen langstudeerboete, eigen planning, enz. Je propedeuse kan zelfs pas na 3 jaar gehaald worden. Je moet wel goed gemotiveerd zijn. De begeleiding bij het afstuderen vind ik nog beter kunnen. Doordat je niet in het regulier onderwijs rondloopt heb je niet veel direct contact met de leraren. In de eindfase kan dat vervelend zijn. Mijn algemene ervaringen zijn zeker goed en ik adviseer mensen om op deze wijze te gaan studeren. NTI loopt vaak voor met nieuwe ontwikkelingen op andere aanbieders en ook regelen zij het in mijn ogen beter met het aanbieden van studiematerialen in combinatie met je maandelijkse kosten."

S. Hoksbergen, studente MBO Onderwijsassistent

S. Hoksbergen - NTI Cursussen & Opleidingen

"Ik vond het zeer waardevol om een extra opleiding bij NTI te volgen. Ik vond het een grote uitdaging om te kijken of ik een thuisopleiding met goed gevolg versneld zou kunnen volbrengen. Ik vond de inhoud van het studiemateriaal en de praktijkvormende opdrachten van een hoog niveau. En hoewel je genoeg discipline moet opbrengen om thuis te studeren en al je opdrachten te voltooien, was ik blij verrast te merken dat ik dat nog steeds in mij heb. Nu ben ik bijna klaar, op één examen na. Ik hoop in november mijn diploma te mogen ophalen. Inmiddels heb ik ook al een baan gevonden waar ik deze opleiding voor nodig had, dus ik ben zeer tevreden over de opleiding."

J. Dhaenens, studente HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV)

"Ik volg nu het eerste jaar van de opleiding en ben erg tevreden over de stof. NTI reageert snel als er vragen zijn en opdrachten worden op tijd beoordeeld. De praktijktrainingen zijn ook heel erg interessant om te volgen. Tot nu toe heb ik veel opgestoken van de studie en ben ik erg blij dat ik ervoor gekozen heb om deze bij NTI te volgen in plaats van aan een reguliere hogeschool."

J. Mantel, cursist Korte verhalen en romans schrijven

"Door mijn werk heb ik weinig tijd voor een opleiding die veel aandacht vereist. De cursus kan ik volledig op mijn eigen tempo doen, waarna ik erg snel opbouwende feedback ontvang. Zo kan ik naast mijn baan toch de cursus volgen die ik wil! Daarnaast is het een cursus die niet te moeilijk is en wel genoeg uitdaging biedt."

S. Mol - NTI Cursussen & OpleidingenS.  Mol, student HBO Communicatie

"Graag doe ik deze opleiding, omdat ik zelf wil bepalen wanneer ik tentamens maak en dus ook wanneer ik studeer. Ik werk naast mijn opleiding en ga regelmatig op reis. Bij NTI krijg ik de begeleiding wanneer ik die nodig heb, ik heb twee heel vriendelijke mentoren. Niet-verplichte gemaakte huiswerkopdrachten plaats ik af en toe op de elektronische leeromgeving en is meestal binnen een paar werkdagen nagekeken. Voor mijn gevoel vind ik het een ruime voldoende waard!"

W. te Morsche, studente MBO Doktersassistent

"Ik ben in juli begonnen met de opleiding Doktersassistente. Het fijne van NTI is dat als je snel door de stof heengaat, je de overige vakken versnelt toegestuurd kan krijgen. Het is dus echt studeren op je eigen tempo. Hierdoor was ik binnen 4 maanden met de theorie klaar. De examens kan je in de buurt afleggen, het scheelde mij dik een uur reistijd. De praktijkdagen zijn goed georganiseerd, en heel gezellig en leerzaam. Dat NTI bevalt, blijkt in mijn geval wel, ik ben eind oktober met een tweede studie begonnen, HBO Toegepaste Psychologie! En met veel plezier!"

E. Houtkamp, studente HBO Toegepaste Psychologie

E. Houtkamp - NTI Cursussen & Opleidingen

"Mijn ervaringen voor de opleiding Toegepaste psychologie zijn erg positief. De flexibiliteit van de opleiding vind ik erg prettig. De mogelijkheid om zelf een tijdsplanning te maken en praktijkdagen in te plannen wanneer het mij uitkomt, bevallen zeer goed. Daarnaast is de feedback op ingeleverde opdrachten zeer uitgebreid. Hierin worden duidelijk de goede prestaties en de verbeteren punten besproken. Ook via het StudentenNet bestaat er volop gelegenheid vragen te stellen en ervaringen met medestudenten te delen. De vakken zijn gevarieerd en doen recht aan de verwachtingen voor deze opleiding. Het niveau komt daarmee overeen met de reguliere opleiding. Enig minpunt is het moeilijk kunnen inzien van examens, en daardoor niet kunnen leren van fouten.

Voor bedrijven is even wennen wanneer er wordt verteld over een NTI opleiding, maar zij gaan al snel overstag wanneer ze horen welke discipline en inzet er wordt gevraagd van de studenten van afstandsonderwijs. Op deze manier ervaar ik alleen maar voordelen van deze manier van studeren en is het absoluut een aanrader voor mensen die graag zelf aan de slag gaan, houden van flexibiliteit en een goed doorzettingsvermogen hebben!"

S. Durak - NTI Cursussen & OpleidingenS. Durak, student MBO Particulier beveiliger

"De ervaringen die ik met NTI heb opgedaan zijn:

  • gemakkelijk zelfstandig studeren (studeren wanneer het uitkomt).
  • als er hulp nodig mocht zijn, om de zoveel tijd (geef je zelf aan) neemt een docent contact met je op voor de studievoortgang.

Docenten kan je gewoon mailen en zoals afgesproken binnen 2 dagen (soms binnen een paar uur/minuut) krijg je je antwoord.

Ben nog met mij studie bezig en zie het helemaal zitten dat ik er nog een studie bij ga doen!"

S. Dijkens, cursist Schilderen met olieverf en acryl

"Vanaf het begin van de cursus is de service goed te noemen, op elke vraag die ik stelde via de mail, kreeg ik binnen een dag antwoord. Tevens laten ze zien dat de klant zeker voorop staat en tonen ze begrip voor persoonlijke omstandigheden. De begeleiding tijdens de schildercursus vind ik ook uitstekend, terwijl het lesgeld laag is vergeleken met andere thuisopleidingen. Er wordt snel gereageerd op de inzendingen en van het bijgeleverde commentaar heb ik veel opgestoken. Ik zou NTI zeker aan anderen aanbevelen in mijn omgeving!"
Lees meer over Personeelsmanagement
Lees meer over Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie

Request information


Vul je gegevens in als je interesse hebt in NTI en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Inloggen
Nieuwsbrief
Mis niets en blijf op de hoogte van nieuws over opleidingen!

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's