Wat studenten zeggen over UNLP

UNLP

Lees hier een aantal inspirerende testimonials van studenten van UNLP.

Elin: "Ik kon nooit spreken over mijn gevoelens"

Ik heb de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner samen met mijn partner gevolgd. Het is heel bijzonder om samen deze "reis" te kunnen maken. In onze relatie is er meer verdieping gekomen. We begrijpen elkaar beter en snappen elkaars gedrag. Het inzicht wat ik heb geleerd tijdens de opleiding kan ik zodoende prachtig delen met mijn partner. We konden nu samen het groeiproces door.

Elin Frydendal Hoymork - NLP Master Practitioner Weekendopleiding

David: "Inspirerend, motiverend, energiegevend!"

Bij UNLP heb ik de NLP Practitioner Intensief gevolgd in Drenthe. De opleiding 'Practitioner intensief' was inderdaad intensief, maar geen enkel moment saai of zwaar. Het had zo nog dagen mogen doorgaan. Inspirerend, motiverend, energiegevend. Mooie groep deelnemers, toptrainers, schitterende omgeving, prachtige ervaring.

David Selier - NLP Practitioner Intensief

Karin: "Ik pas NLP veelvuldig toe in mijn werk"

Als docent sta ik dagelijks in contact met pubers. Die schieten van de ene emotie in de andere emotie. Ik pas NLP veelvuldig toe in mijn werk. Ik kan zoveel meer met de taal in de les doen, het herkaderen van opmerkingen en stemmingen van de leerlingen, het opschudden van hun wereldmodel.

Karin Borghuis - NLP Practitioner Weekendopleiding

Remko: "Voor mij is dat waarheid geworden!"

Aan het begin van de opleiding werd gezegd, 'maak dit de beste opleiding die je ooit hebt gehad'. Voor mij is dat waarheid geworden. Het was/is een ervaring die nog niet in woorden te beschrijven is. Ik denk dat de woorden 'bijzonder' en 'kicken' het beste passen.

Remko Delsasso - NLP Practitioner Intensief

Monique: "Cadeautjes van inzichten en persoonlijke ontwikkeling"

De NLP Practioner heb ik ervaren als een mooie basis opleiding die zeker zijn vervolg gaat krijgen.
Ik heb mij inmiddels aangemeld voor de zomer Master Practioner en de NLP Master Coach opleiding.  
NLP biedt mooie technieken voor snelle persoonlijke ontwikkeling en die van cliënten of medewerkers.

Monique Koopman - NLP Practitioner Intensief

Ben: "NLP leren is een heel mooi leerproces"

Ik wist, voordat ik aan deze opleiding begon, enigszins wat NLP is en wat het mij op zou kunnen leveren. Dat de NLP Practitioner opleiding mij echter zulke hoogtepunten, zulke mooie momenten, ervaringen en
zoveel stof tot nadenken op zou leveren...dat had ik vooraf niet kunnen bedenken.

Ben Meijer - NLP Practitioner Weekendopleiding

Anja: "Een inspirerend avontuur"

De Intensieve Practitioner Opleiding in Grolloo was een inspirerend avontuur. De ervaren trainers maakten het voor 12 mensen in onze groep, die elkaar totaal niet kenden, mogelijk om zowel gezamenlijk als individueel het diepe in te duiken. We zijn allemaal verfrist boven water gekomen!

Anja Vreeburg - NLP Practitioner Intensief

Tjalling: "Er is een soort totaalpakket aan emoties bij gekomen!"

Tijdens de opleiding heb ik veel verschillende emoties gehad. Er kwamen tal van emoties naar boven die heel mijn leven al sudderde. Een afwisseling van onrust, boosheid en frustratie. Het was zeer leerzaam om deze emoties naar boven te laten komen en ze aan te pakken. Ik ben blij dat ik de ervaringen ben aangegaan en ik heb veel van mezelf geleerd, waaronder het creëren van verbondenheid en veiligheid. Ook hoe ik daar mee wil werken. Mijn uitdaging is om dat in mijn beroep als fysiotherapeut te doen.

Tjalling Eekman - NLP Practitioner Weekendopleiding

Evelien: "Lezen over NLP is anders dan het zelf ervaren"

Ik heb de opleiding als zeer prettig en leerzaam ervaren. Doordat je een volle week lang achter elkaar met een groep mensen bij elkaar bent die allemaal open staan om dingen te leren en te ervaren, bouw je echt een band op met elkaar. Maar op de eerste plaats leer je heel veel over jezelf en hoe je jezelf kunt helpen en meer constructieve vaardigheden aan kunt leren.

Evelien Vinke - NLP Practitioner Intensief

Tijdens de opleiding heb ik veel verschillende emoties gehad. Er kwamen tal van emoties naar boven die heel mijn leven al sudderde. Een afwisseling van onrust, boosheid en frustratie. Het was zeer leerzaam om deze emoties naar boven te laten komen en ze aan te pakken. Ik ben blij dat ik de ervaringen ben aangegaan en ik heb veel van mezelf geleerd, waaronder het creëren van verbondenheid en veiligheid. Ook hoe ik daar mee wil werken. Mijn uitdaging is om dat in mijn beroep als fysiotherapeut te doen.



Lees meer over UNLP

Request information


Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in UNLP en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's

Inloggen
Nieuwsbrief
Mis niets en blijf op de hoogte van nieuws over opleidingen!