Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Leadgeneratie & online studentenwerving

Plaats uw opleiding op Studentum.nl

Zorg ervoor dat de informatie over uw onderwijsinstellingen en opleidingen goed vindbaar zijn voor potentiële studenten in Nederland.

Ons enthousiaste team van copywriters zullen geoptimaliseerde pagina's maken over jullie onderwijsinstelling en opleidingen. Hierdoor genereren jullie naast kwalitatieve bezoekers, ook leads en click-through traffic naar jullie eigen website.

Jaarlijks gebruiken honderdduizenden mensen Studentum.nl om hun opleiding te kiezen. Een van uw opleidingen is wellicht precies dat waar
zij naar op zoek zijn.

Plaats uw opleidingen op Studentum.nl
Wilt u uw opleidingen op Studentum.nl plaatsen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Uw informatie is bij ons in goede handen. Wij zullen uw informatie nooit met anderen delen.

“Dagelijks ontvangen we via Studentum.nl kwalitatief goede leads in de vorm van informatie- of brochureaanvragen, die bovendien ook regelmatig leiden tot een aanmelding.

Alex Borburg, Manager Online Communicatie - ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Het aantrekken van de relevante doelgroep is slechts het begin. Wat zij daarna zien is net zo belangrijk! Laat uw opleidingen eruit springen en maak het makkelijk voor studenten om uw opleidingen te kiezen. Plaats reviews en studentenervaringen en laat studenten weten waarom anderen voor uw school of universiteit hebben gekozen, intergreer uw social media activiteiten op uw profielen, óf geef ze een goed beeld van uw onderwijsinstelling met een inspirerende video.

Doe eenvoudig studentwerving en ontvang het gehele jaar kwalitatieve leads, referral traffic en ontvang aanmeldingen op uw eigen pagina. Afhankelijk van uw behoefte bepaalt u zelf welke informatie u wilt ontvangen met onze aanpasbare formulieren.