HBO Associate degree

Ad Agrarisch ondernemerschap

Aeres Hogeschool, In Dronten
Tijdsduur
1 jaar
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
1 jaar
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ad Agrarisch Ondernemerschap - CAH VilentumAd Agrarisch ondernemerschap - Aeres Hogeschool Dronten

Wil jij ook het agrarisch bedrijf van je ouders overnemen of leidinggeven aan een agrarisch bedrijf? Dan is de studie Associate degree Agrarisch ondernemerschap iets voor jou!

We leren je niet alleen wat zelfstandig ondernemen inhoudt, maar je ervaart ook het belang van innovatie en goed vakmanschap op veehouderij- of tuin- en akkerbouwgebied

Aeres Hogeschool Dronten vooraanstaand in ondernemerschap!

Aeres Hogeschool Dronten is één van de meest vooraanstaande hogescholen in Nederland op het gebied van ondernemerschap. Jouw ontwikkeling tot een ondernemende persoonlijkheid is ons uitgangspunt. 

Is de Ad Agrarisch ondernemerschap voor jou?

De Associate degree is een praktische hbo studie die je voorbereidt op het zelfstandig leiden van een bedrijf. De Ad is speciaal bedoeld voor mbo-ers die door willen groeien en zich verder willen ontwikkelen.Een volledige hbo bachelor is meer op theoretische onderbouwing gericht. De nadruk van de Ad ligt op het ontwikkelen van vaardigheden. Afhankelijk van je ambities als ondernemer kies je voor de Associate degree of voor de bachelor. 

Kies je voor deze Ad dan ga je afhankelijk van je vooropleiding één of twee jaar lang elke dag naar school.

Toekomst

Als je de Associate degree hebt afgerond, ben je goed voorbereid op het ondernemerschap. Je kunt aan het werk gaan op het thuisbedrijf, als bedrijfsleider in Nederland of in het buitenland, of op een zelf te starten onderneming.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de Ad Agrarisch ondernemerschap contact op via het onderstaande informatieaanvraagformulier!

Diploma

Associate degree-diploma

Na afronding van je studie ontvang je een Associate degree-diploma. Dit diploma staat gelijk aan het niveau dat hbo-studenten hebben wanneer zij jaar twee van het volledige bachelortraject hebben afgerond.

Toekomstperspectief

Doorstromen 

Het behalen van het Ad-diploma geeft jou de mogelijkheid om door te stromen naar de hbo-opleiding Dier- en veehouderij /Agrarisch ondernemerschap of Tuin- en akkerbouw / Agrarisch ondernemerschap. In twee jaar werk je vervolgens naar een hbo-diploma toe.

Toelatingseisen

Toelating tot de Ad Agrarisch ondernemerschap

* Mbo-opleiding, niveau 4

Kijk voor meer informatie over de toelatingseisen op aereshogeschool.nl

Kosten

Wettelijk collegegeld

Als je gaat studeren op het hbo word je geacht collegegeld te betalen. De hoogte van dit collegegeld wordt jaarlijks bepaald door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Wil je meer weten over de precieze kosten van deze opleiding? Kijk dan op onze website. 

 

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Ad Agrarisch ondernemerschap en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Aeres Hogeschool
De Drieslag 4
8251 JZ Dronten

Aeres Hogeschool – voorheen CAH Vilentum en Stoas Wageningen | Vilentum Hogeschool - biedt een breed palet (groene) hbo-studies, verdeeld over drie faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen. Het aanbod voltijdstudies van Aeres Hogeschool bestaat uit een mix van Associate...

Lees meer over Aeres Hogeschool