HBO Master

DAI Art Praxis

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Het Dutch Art Institute (DAI) Art Praxis biedt een uniek model voor artistiek onderzoek, kritische theorie en experiment.

De grenzen van het kunstonderwijs, zoals we dat kennen, worden overschreden: een Roaming Academy waar kunstenaars ook onderzoeker, curator, performer, schrijver en uitgever zijn.

Deze opleiding met studenten van veel verschillende nationaliteiten is zo ingericht dat de studenten één week per maand naar de academie komen. Daar komen kunstenaars, curatoren en theoretici uit de hele wereld bijeen om naar aanleiding van kunst en theorie met elkaar van gedachten te wisselen.

Daarnaast organiseert DAI vele projecten en workshops op wisselende (internationale) locaties waarin kunstenaars samenwerkingen aangaan met elkaar of met anderen.

Je kunt de mastervariant DAI Art Praxis studeren in Arnhem. Kijk voor meer informatie op www.artez.nl.

Diploma

MFA
ArtEZ University of the Arts
Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...

Lees meer over ArtEZ University of the Arts