Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Arnhem
24 uur
   
HBO Master
Voltijd

Over deze opleiding

Het Dutch Art Institute (DAI) Art Praxis biedt een uniek model voor artistiek onderzoek, kritische theorie en experiment.

De grenzen van het kunstonderwijs, zoals we dat kennen, worden overschreden: een Roaming Academy waar kunstenaars ook onderzoeker, curator, performer, schrijver en uitgever zijn.

Deze opleiding met studenten van veel verschillende nationaliteiten is zo ingericht dat de studenten één week per maand naar de academie komen. Daar komen kunstenaars, curatoren en theoretici uit de hele wereld bijeen om naar aanleiding van kunst en theorie met elkaar van gedachten te wisselen.

Daarnaast organiseert DAI vele projecten en workshops op wisselende (internationale) locaties waarin kunstenaars samenwerkingen aangaan met elkaar of met anderen.

Je kunt de mastervariant DAI Art Praxis studeren in Arnhem. Kijk voor meer informatie op www.artez.nl.

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6.5TOEFLpaperbased580TOEFLcomputerbased237TOEFLinternetbased93

Diploma

MFA

ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...


Lees meer over ArtEZ University of the Arts

Contactgegevens ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts

Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's