Samenvatting
Arnhem
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Als danser/maker van nu beheers je het hedendaagse dansrepertoire, heb je het vermogen om (mede) te creëren, en een duidelijke eigen signatuur.

Daarnaast ben je reflectief op je eigen ontwikkeling en stuur je proactief op hoe je je door het hedendaagse werkveld wilt bewegen.

Binnen de opleiding word je vaktechnisch zo breed mogelijk geschoold in
hedendaagse technieken, zodat je zelf kunt ontdekken waar je kwaliteiten liggen. Ook word je structureel aangesproken op je kwaliteiten als maker.

De opleiding is op onderdelen als excellent geaccrediteerd en kreeg een speciaal kenmerk toegekend: periodisering. Deze unieke vorm van dansonderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van excellente dansers en makers.

Je kunt de bachelor Dans studeren in Arnhem. Kijk voor meer info op www.artez.nl.

Diploma

B

ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...


Lees meer over ArtEZ University of the Arts

Contactgegevens ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts

Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's