HBO Bachelor

Docent Theater

ArtEZ University of the Arts, In Arnhem (+1 locations)
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Theater maken, delen en doorgeven - dat is wat een docent theater doet. Als vakdocent Theater en CKV in het onderwijs, maar steeds vaker ook daarbuiten.

Als maker in het amateurtheater, in community art projecten of als educatief medewerker bij professionele gezelschappen. Vaak is een docent theater een zelfstandig ondernemer die op verschillende plaatsen en met uiteenlopende mensen aan het werk is.

ArtEZ leidt je op tot theatermakend docent: straks beheers je het vak van theater maken en doceren. Studenten van alle docentopleidingen van ArtEZ - voor muziek, dans, beeldende kunst en vormgeving en theater - werken structureel samen in onderdelen van het onderwijsprogramma.

Je kunt de opleiding Docent Theater studeren in Arnhem en Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.artez.nl.

Diploma

B
ArtEZ University of the Arts
Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...

Lees meer over ArtEZ University of the Arts