HBO Master

Kunsteducatie

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De masteropleiding Kunsteducatie is een tweejarige deeltijdopleiding. De master biedt professionals in de kunsteducatie een uitdagend interdisciplinair programma aan.

Een uitdagend interdisciplinair programma met een nadruk op verbreding en verdieping van de eigen visie op docentschap en het leren in, en door, de kunsten. De domeinen van de master zijn: kunst en educatie, kunst en cultuur, kunst en onderzoek en kunst en management. Studenten kunnen zich ontwikkelen door eigen praktijkgericht onderzoek uit te voeren en een collectief afstudeerproject te verrichten. Door zijn uniek lesprogramma met één vaste lesdag in de week (maandag) is de master uitermate geschikt voor ervarende kunstvak docenten in het voortgezet- en hogere onderwijs.

Je kunt de master Kunsteducatie studeren in Zwolle. Meer info is te vinden op www.artez.nl

Diploma

M
ArtEZ University of the Arts
Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...

Lees meer over ArtEZ University of the Arts