Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Arnhem
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Acterend en musicerend een verhaal vertellen; daar liggen jouw talenten. Je kruipt met gemak in de huid van een ander. Als je op het podium staat, gebeurt er iets met je. Hier hoor je thuis.

Als je je hierin herkent dan zal je je als een vis in het water voelen bij de studie Muziektheater. Hier kun je je talenten aanspreken. Talenten staat hier niet voor niets in meervoud: er is veel ruimte voor dubbeltalenten en mensen die zich bewust allround willen ontwikkelen. Je combineert in deze studie muziek, dans en theater tot eigenzinnige, maatschappelijk geëngageerde producties.

Muziektheater is een variant van de bachelor Muziek. Je kunt deze variant studeren in Arnhem. Meer info is te vinden op www.artez.nl

Toelaatbare profielen

HAVO N&T HAVO N&G HAVO E&M HAVO C&M VWO N&T VWO N&G VWO E&M VWO C&M

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6.5TOEFLpaperbased580TOEFLcomputerbased237TOEFLinternetbased93

Diploma

B

ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...


Lees meer over ArtEZ University of the Arts

Contactgegevens ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts

Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's