HBO Master

Muziektheater

Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De masterstudie Muziektheater daagt je uit om het beeld, dat je van jezelf hebt, in de beroepspraktijk te toetsen, te onderzoeken en aan te scherpen.

Dit is de masterstudie Muziektheater bij ArtEZ:

* Veel ruimte om je eigen programma samen te stellen en je te verdiepen in je persoonlijke artistiek inhoudelijke ontwikkeling.
* Onder begeleiding van gerenommeerde nationale – internationale (gast)docenten jouw skills verder te verfijnen te verbreden en/ of te verdiepen.
* Je artistieke identiteit verder ontwikkelen door multidisciplinaire projecten en onderzoek.
* Aandacht voor de verschillende beroepsrollen, zoals uitvoerend muzikaal theatraal performer, docent, regisseur en maker.
* Een uitdagende mix van colleges, workshops, onderzoeksbijeenkomsten, masterclasses, seminars en peersessies.

De Master Muziektheater is Nederlandstalig. Je kunt de masterstudie Muziektheater volgen in Arnhem. Kijk voor meer informatie op www.artez.nl

Diploma

M
ArtEZ University of the Arts
Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...

Lees meer over ArtEZ University of the Arts