Samenvatting
Arnhem
24 uur
   
HBO Master
Voltijd

Over deze opleiding

Ben je regisseur, choreograaf, danser, acteur of theatermaker? Ontdek de Master Theatre Practices voor verdieping via theorie en onderzoek.

Dit is de master Theatre Practices bij ArtEZ:
* Een masterprogramma voor regisseurs, choreografen, dramaturgen, dansers, acteurs, mime- en theatermakers, performance artiesten.
* Kwalitatief hoogstaand onderwijs met gerenommeerde (gast)docenten en theoretici uit het (inter)nationale professionele werkveld (o.a.) Jonathan Burrows, Lotte van den Berg, Janez Janša, Bruno Listopad, Meg Stuart, Dood Paard) en individuele mentoring.
* Het stelt studenten in staat hun artistieke onderzoek in een grotere context te plaatsen, in aanvulling op het werken binnen de eigen kunstpraktijk.
* Biedt tijd en ruimte voor verdieping en reflectie.
* Deels op locatie, met een uitdagende mix van colleges, onderzoeksessies, seminars, workshops, performancebezoeken, individuele ateliers en peersessies.

Afgestudeerden verkrijgen een internationaal erkende mastertitel. Je hebt een kritische visie op de toekomst van je artistieke werkpraktijk en je kunt je duidelijk positioneren in een complexe en veranderende wereld.

Diploma

M

ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...


Lees meer over ArtEZ University of the Arts

Contactgegevens ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts

Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's