Accountancy

Avans Hogeschool
Samenvatting
Den Bosch
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Jij hebt gevoel voor cijfers en vindt het leuk om bedrijfsgegevens voor je klant uit te zoeken en hierover te rapporteren en te adviseren. De opleiding Accountancy is dan perfect voor jou.

Als accountant zit je met de klant aan tafel en leg je de jaarrekening aan ze voor die je recent hebt gemaakt of gecontroleerd. Je bespreekt deze en legt uit waar het bedrijf kan verbeteren. Als vertrouwenspersoon van de organisatie hecht het bedrijf grote waarde aan jouw advies.

Jij bent nieuwsgierig naar financiële vraagstukken. Je hoeft niet uit te blinken in hoofdrekenen, maar je moet het wel boeiend vinden om in cijfers en getallen te duiken. Dat je daarbij kritisch en nauwkeurig bent is vanzelfsprekend. Je stapt makkelijk op mensen af, een eigenschap die je goed van pas komt bij je toekomstige baan als accountant. Een baan waarbij je klanten van financieel advies voorziet.

Je leert alles over de financiële administratie van een bedrijf. Bijvoorbeeld hoe je de boekhouding doet en hoe je een inkoop- en verkoopproces goed inricht. Ook leer je hoe je de jaarrekening samenstelt, controleert en daarover adviseert. Je doorloopt de complete financiële cyclus van een bedrijf stap voor stap. Vanaf dag 1 maak je kennis met het werk van de financieel professional en ga je aan de slag met projecten uit de praktijk. Bij de Efteling of Sligro bijvoorbeeld.

Diploma

BEc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's