HBO Bachelor

Business IT & Management

Avans Hogeschool, In Breda
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bij de opleiding Business IT & Management leer je een brug te slaan tussen ICT-techniek, organisaties en medewerkers. Bij elke verandering in het bedrijfsproces houd je rekening met deze 3 partijen.

Je brengt de bedrijfsprocessen van een verzekeraar in kaart. Ontwikkelt een klantgericht contentmanagementsysteem. Of voert een ERP-systeem in waar iedereen blij mee is. Omdat je met alles rekening houdt: financiën, communicatie, testen en scholing van medewerkers. Je bent internationaal georiënteerd en plaatst nieuwe ontwikkelingen in het perspectief van duurzaamheid of maatschappelijke waarden, normen en ethische dilemma's.

Met jouw scherpe oog voor bedrijfsprocessen, software en informatiesystemen trek je elk IT-traject naar een hoger plan. Je doet vooronderzoek, stelt een pakket van eisen op en plant de implementatie. Jij weet welke invloed oplossingen kunnen hebben. Mensen moeten hun werk vaak anders gaan doen. Gelukkig heb jij het talent om hen mee te nemen in die verandering.

In de opleiding leer je alles over het verbeteren van bedrijfsprocessen en informatiesystemen. Als je klaar bent met Business IT & Management ben je Bachelor of Science. En met de unieke combinatie van Bedrijfskunde en Informatica heb je straks zó een baan. Want jij bent in staat om de gevolgen te overzien van je werk, bijvoorbeeld op het gebied van ethiek, maatschappelijke omgeving en duurzaamheid.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool