Civiele Techniek

Avans Hogeschool
Samenvatting
Tilburg
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd/Deeltijd

Over deze opleiding

Bij Civiele Techniek duaal leer je constructies in de weg- en waterbouw ontwerpen, aanleggen en beheren. Theorie en praktijk gaan hand in hand. Je leert op het werk en volgt naar behoefte lessen.

Jouw ingenieursbureau krijgt de opdracht om de files in Zuid-Nederland te verminderen. Jij maakt een verkeerskundig ontwerp. De dijken in Zeeland verslappen. Jij bedenkt een duurzame constructie. Als civiel technicus heb je een veelzijdige toekomst.

Jij hebt oog voor je omgeving. Je bewondert grote constructies als bruggen, wegen, tunnels en dijken. Met jouw technisch inzicht en aanleg voor natuurkunde werk je aan een goede, veilige inrichting voor je omgeving. Heb jij een leerwerkplek en relevante werkervaring, dan kun je na een intake direct duaal beginnen. Heb je dat niet, dan volg je het eerste jaar in voltijd.

Je leert alles over stedelijk water. Over wegenbouw, funderingen en constructies. Je stelt ondernemingsplannen op. Leert samenwerken en organiseren. En verscherpt je ruimtelijk inzicht. Je denkt oplossingsgericht. Met aandacht voor mens, milieu en klimaat. Het kleinste detail is even belangrijk als het grote geheel. Je werkt samen met bedrijven in de praktijk. Hun ervaring is jouw leerschool.

Ben je geslaagd, dan ben je ingenieur en behaal je de titel Bachelor of Science (BSc).

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's