HBO Bachelor

Communicatie

Avans Hogeschool, In Breda
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je bent geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. En wilt weten hoe communicatie werkt. Met de opleiding Communicatie leer je organisaties adviseren over gedragsbeïnvloeding, reputatie en campagnes.

Een voorbeeld. Een internationale elektronicafabrikant brengt een nieuwe mobiele telefoon op de markt. Maar de batterij gaat slechts een paar uur mee. Er dreigt een groot imagoprobleem voor het bedrijf. Als communicatieadviseur moet jij de reputatieschade voor het bedrijf beperken. Jouw oplossingsgerichte ideeën komen goed van pas.

Je bent nieuwsgierig en kritisch. Je barst van de ideeën en bent creatief en je wilt nieuwe dingen onderzoeken. Denken en doen gaan voor jou hand in hand. Voordat jij een advies geeft over communicatie of gedragsbeïnvloeding, heb je goed nagedacht en geluisterd naar alle betrokkenen. Omdat je steeds doorvraagt, weet je welke communicatiemiddelen je in kunt zetten. En wat je zeker niet moet doen.

Je leert over het gedrag van mensen en wat communicatie met mensen of de reputatie van een organisatie doet. Je krijgt vakken als schrijven, presenteren en onderzoeken. En de thema's gedrag & communicatie, communicatie & verandering, reputatie & legitimatie en kritisch denken lopen als rode draad door de opleiding. Je ontwikkelt je tot een creatieve, kritische communicatieadviseur met lef en overtuigingskracht.
Als je slaagt ben je Bachelor of Arts (BA).

Diploma

BComn

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool