HBO Bachelor

Elektrotechniek

Avans Hogeschool, In Breda (+1 locations)
Tijdsduur
3 - 4 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3 - 4 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

hbo-opleiding Elektrotechniek - Avans HogeschoolHbo Elektrotechniek bij Avans Hogeschool  iets voor jou?

Wil jij later technisch manager worden in een multinational? Wat dacht je van de hbo-opleiding Elektrotechniek op de Avans Hogeschool? Tijdens de hbo-opleiding Elektrotechniek doe je elektrotechnische kennis en vaardigheden op. Je studeert individueel en werkt samen in groepen. Je volgt daarnaast theorielessen en bent aan de slag met praktijkopdrachten.

Wat kun je verwachten van de hbo-opleiding Elektrotechniek?

Avans Hogeschool richt zich in het eerste jaar op serieuze onderwerpen zoals softwareontwikkeling, industriële automatisering, energietechniek en elektrische embedded systems. Daarnaast leer je in het eerste jaar zelf een technisch product te ontwikkelen en een industrieel productieproces uit de praktijk te optimaliseren.

Beroepsmogelijkheden hbo-opleiding Elektrotechniek

Na het behalen van je hbo-diploma Elektrotechniek is het mogelijk om door te groeien naar functies zoals projectleider, bedrijfseigenaar, afdelingshoofd, vestigingsdirecteur of technisch manager/adviseur. Daarnaast ben je na de hbo-opleiding Elektrotechniek praktisch verzekerd van een goede baan. Er blijft namelijk een grote vraag naar jonge hbo-afgestudeerden met  een opleiding Elektrotechniek. Bedrijven doen grote inspanningen om technisch managers te werven. Tevens is Avans Hogeschool met verschillende bedrijven een partnership aangegaan. Deze bedrijven bieden vacatures voor het duale traject of voor jonge afgestudeerden. Ze zorgen tijdens de studie voor cases, excursies, gastlessen, stage- en afstudeerplaatsen.

Blijf op de hoogte!

Avans Hogeschool
Terraza Hervenplein 2
5232 Den Bosch

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool