Elektrotechniek

Avans Hogeschool
Samenvatting
Breda
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Bij de opleiding Elektrotechniek leer je hoe je de wereld slimmer en makkelijker maakt met technische innovaties. Je staat aan de start van nieuwe ontwikkelingen waar veel mensen gemak van hebben.

Elektrotechniek zit overal. Denk aan een gameconsole, een draaitafel van een dj en een formule 1-auto. Na je opleiding ben je dan ook zeker van een baan. Je werkt bijvoorbeeld mee aan de ontwikkeling van zonne- en windenergie, elektrische auto's, drones of productierobots. Stuk voor stuk ontwikkelingen die de wereld een beetje beter maken.

Je bent creatief en houdt van experimenteren. Als gadgets voor allerlei toepassingen met je smartphone je interesse hebben, of het dashboard van de auto van je ouders, dan is elektrotechniek jouw toekomst! Daarmee kun je zelf oplossingen bedenken en ontwerpen waar je omgeving wat aan heeft. Met elektrotechniek kun je de wereld duurzamer maken.

De eerste 2 jaar zijn de lessen opgebouwd rond thema's als Smart Led, Smart Energy en Smart Automation Industrie 4.0. Daarna kies je uit 2 richtingen. Bij Smart Energy verdiep je je in elektrische energie en duurzaamheid. Bij Industrial Automation in het automatiseren van productieprocessen. Na je afstuderen ben je Bachelor of Science.

Na je afstuderen ben je Bachelor of Science.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's