Finance & Control

Avans Hogeschool
Samenvatting
Breda
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Jij hebt gevoel voor cijfers en je bent nieuwsgierig naar de invloed van cijfers op beslissingen van bedrijven. De opleiding Finance & Control, voorheen Bedrijfseconomie, is dan perfect voor jou.

Als financieel specialist zit je met het management aan tafel over de aanschaf van een machine. Je geeft advies over kopen of juist leasen. Ook adviseer je over het verplaatsen van een fabriek naar een lagelonenland en over het aantrekken van kapitaal via crowdfunding. Als financieel raadgever hecht het management grote waarde aan jouw advies.

Je bent geïnteresseerd in financiële vraagstukken. Je hoeft niet uit te blinken in hoofdrekenen, maar je moet het wel boeiend vinden om in de cijfers te duiken. Je zoekt graag uit hoe geldstromen lopen zodat je een bedrijf kunt uitleggen hoe het beter kan. Met cijfers onderbouw je je verhaal. Dat je nauwkeurig bent en het leuk vindt om mensen te overtuigen is vanzelfsprekend.

Vanaf dag 1 ga je aan de slag met praktijkvraagstukken. Je doet bijvoorbeeld een opdracht voor de Efteling, voor Amsterdam City Swim of voor een gemeente, stichting of nieuwe onderneming. Zo leer je de verschillen tussen organisaties. Je werkt in kleine groepen aan praktijkopdrachten waarbij de docent je coacht. Door deze praktijkgerichtheid leer je hoe je een bedrijf financieel in goede banen leidt. En ontwikkel je vaardigheden als adviseren en samenwerken.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's