HBO Bachelor

Fysiotherapie

Avans Hogeschool, In Breda
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Na de opleiding Fysiotherapie ben je specialist op het gebied van het menselijk bewegen. Je leert over het behandelen en voorkomen van sportblessures en gewrichtsklachten en stimuleert gezond gedrag.

Meneer Zwaans herstelt van een hersenbloeding. Jij leert hem opnieuw lopen. Petra is bij volleybal door haar enkel gegaan. Je begeleidt haar bij de trainingen om snel weer te kunnen spelen. Een bedrijf heeft een verzuimpreventieprogramma. Jij meet de effectiviteit en doet verbetersuggesties.

Als fysiotherapeut wil je mensen optimaal laten bewegen. Daarvoor ben je bezig met diagnostiek. Pas je behandelvormen als massage en oefentherapie toe. En train en coach je mensen om klachten te voorkomen.

Jij wilt weten wat mensen beweegt. Letterlijk en figuurlijk. En kennis hebben van anatomie, fysiologie en communicatie. Je bent actief, nieuwsgierig en ondernemend. Maakt makkelijk contact. En stelt je kritisch en behulpzaam op.

Deze opleiding stoomt je klaar voor een mooie toekomst in de zorgsector. Je krijgt een stevige kennisbasis. Leert de bijbehorende vaardigheden. En benut de mogelijkheid om je individueel te ontwikkelen. Je leert interdisciplinair samenwerken. In proeftuinen waar onderwijs, werkveld en maatschappij in elkaar overgaan. Zo groei je uit tot een toekomstproof zorgprofessional.

Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Science voeren.

Diploma

BHealth

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool