Human Resource Management

Avans Hogeschool
Samenvatting
Breda
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Je gelooft in de kracht van mensen en organisaties. Met de opleiding HRM leer je om mens en organisatie duurzaam te laten ontwikkelen en met elkaar te verbinden. Dat doe je met oog voor de omgeving.

Als human-resourcesprofessional weet je alles van werving en selectie, opleiding en beoordeling. Je zet je in om medewerkers zo goed mogelijk te laten presteren en doet er alles aan om hun motivatie op peil te houden. Ook help je organisaties om zich aan te passen aan hun omgeving. Je signaleert trends op de arbeidsmarkt en zet die op de juiste manier in.

Je bent ondernemend en bepaalt graag zelf wat je leert. Zelf zoeken naar antwoorden gaat je goed af. Je bekijkt vraagstukken het liefst vanuit verschillende invalshoeken en bedenkt innovatieve oplossingen. Hierbij sta je open voor andere meningen, maar je hebt genoeg lef om je eigen visie neer te zetten. Je kunt zakelijk zijn. Maar ook sociaal. Je bent creatief, communicatief sterk en kritisch.

HRM bevindt zich op het snijvlak tussen mens en business en is continu in beweging. Om aan te sluiten bij nieuwe ontwikkelingen werk je vooral aan praktijkopdrachten. Je bestudeert bijvoorbeeld een reorganisatie of je ontwerpt een recruitmentcampagne. Na je opleiding kun je medewerkers en managers adviseren over training en coaching, recruitment en cultuurverandering.

Na de opleiding ben je Bachelor of Arts (BA).

Diploma

BBA

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's