Leraar Basisonderwijs

Avans Hogeschool
Samenvatting
Breda
3 - 4 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd

Over deze opleiding

Leraar BasisonderwijsLeraar Basisonderwijs (PABO) op Avans Hogeschool!

Altijd al leraar basisonderwijs willen worden? Kies dan voor een docenten opleiding op Avans Hogeschool. Als je voor de hbo-opleiding Leraar Basisonderwijs (PABO) kiest, dan kies je voor een creatief, afwisselend en inspirerend beroep, voor ondernemende mensen  met passie voor leren en kinderen. Als leraar op een basisschool, geef je les aan kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Als leraar doe je veel meer dan alleen lesgeven. Je begeleidt kinderen persoonlijk, je maakt ze wegwijs in de maatschappij, ontwerpt leeromgevingen en werkt samen met collega’s en ouders. Lijkt je dit leuk? Dan is de opleiding Leraar Basisonderwijs (PABO) van Avans Hogeschool iets voor jou.

Hoe ziet de hbo-opleiding Leraar Basisonderwijs eruit?

De hbo-opleiding Leraar Basisonderwijs (PABO) van Avans Hogeschool is een competentiegerichte studie. Tijdens een docenten opleiding volg je trainingen, colleges en loop je stage. Tijdens deze leraar opleiding houd je een portfolio bij. In deze portfolio werk je met een POP (Persoonlijk OntwikkelingsPlan) en een PAP (Persoonlijk ActiviteitenPlan). In je portfolio neem je bewijzen op dat je bepaalde competentieniveaus verworven  hebt.

Toekomstperspectief van de hbo-opleiding Leraar Basisonderwijs

Nadat je afgestudeerd bent op Avans Hogeschool, kun je op zoek gaan naar een baan als leraar op een basisschool of het speciaal onderwijs (basisscholen voor kinderen met gedragsproblemen of met een lichamelijke, verstandelijke of communicatieve beperking). In het onderwijs zijn er steeds meer verschillende taken en functies voor het personeel. Als leraar kun je naast je functie andere taken zoals ICT'er, intern coördinator leerlingenbegeleider of Remedial Teacher (RT) uitvoeren.

Blijf op de hoogte!

Toekomstperspectief

Nadat je afgestudeerd bent voor de opleiding Leraar Basisonderwijs op Avanshogeschool kun je je kennis vergroten en verder studeren. Voorbeelden hiervan zijn: RT (Remedial Teacher), pedagogiek of management.

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's