Leraar Basisonderwijs

Avans Hogeschool
Samenvatting
Breda
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Je vindt het leuk om kinderen iets te leren. Je ziet jezelf wel als leerkracht voor de klas staan. Na de opleiding Leraar Basisonderwijs geef je les aan kinderen van 4 tot 12 jaar.

Lesgeven gebeurt al lang niet meer alleen in het klaslokaal. Jij gebruikt de omgeving van de basisschool en maakt de lessen levendiger. Met een bezoek aan het oude stadscentrum voor je les geschiedenis. Of een excursie door de bossen voor de les natuuronderwijs. Als leraar op een basisschool is geen dag hetzelfde.

Je bent initiatiefrijk. En gaat gemakkelijk in gesprek met kinderen, medestudenten, collega's en ouders. Je werkt graag met kinderen. Wilt hen les geven, begeleiden en leren over omgaan met elkaar. Je verdiept je graag in de leerstof. Bent goed in samenwerken en organiseren. Je houding is onderzoekend en kritisch, waarbij je altijd je actieve zelf blijft.

Je leert hoe je boeiende lessen geeft aan kinderen met verschillende karakters, uit verschillende werelden en van verschillende niveaus. Je leert leerprogramma's te ontwikkelen. En contact te onderhouden met je leerlingen en hun ouders. Week- en dagstages zijn een belangrijk onderdeel van de opleiding. Je ontwikkelt je talenten en geeft een persoonlijke touch aan je werk.

Na de opleiding Leraar Basisonderwijs draag je de titel Bachelor of Education.

Diploma

BEd

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's