HBO Bachelor
Geen recensies

Ondernemerschap & Retail Management

Avans Hogeschool, In Den Bosch
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je droomt van een eigen bedrijf. Met de duale opleiding Ondernemerschap & Retail Management, voorheen Small Business en Retail Management, start je je carrière in retail. Werken en leren combineer je.

Je bent ondernemer in de retailbranche. Je geeft leiding aan een bedrijf. Of je werkt als manager bij een winkelketen. Als ondernemer ken je alle facetten van bedrijfsvoering. Je kent je bedrijf door en door. Jij draagt de verantwoordelijkheid. Dat is zwaar. Maar levert ook veel voldoening op. Ondernemerschap & Retail Management 's-Hertogenbosch is de retailopleiding voor ondernemers van morgen met hart voor de toekomst.

Jij bent ambitieus en ondernemend. Je hebt doorzettingsvermogen en geeft leiding. Je anticipeert op nieuwe ontwikkelingen. Je bent verantwoordelijk en durft risico's te nemen. Je leidt een eigen afdeling of een (franchise)onderneming. En je bent bereid om daar hard voor te werken.

Ondernemersvaardigheden zijn belangrijk voor jou als ondernemer in opleiding. Je versterkt je leidinggevende capaciteiten, je verkooptechnieken en je creativiteit. Je leert managen en ondernemen in de retailsector. Volgt les in retailmanagement en retailmarketing. Je combineert je opleiding met een betaalde baan. Je werkt 3 tot 4 dagen per week. En gaat 1 lesdag per week naar school.

Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Science (BSc) voeren.

Diploma

BBA

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool