Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Ondernemerschap & Retail Management Associate degree

Avans Hogeschool
Samenvatting
Den Bosch
24 uur
   
HBO Associate degree
Voltijd/Deeltijd
1-9-2020
Deadline aanmelding: 1-9-2020

Over deze opleiding

Je werkt 24 tot 36 uur per week. En wilt hogerop komen. De duale opleiding Associate degree Ondernemerschap & Retail Management is de basis voor een carrière in de retailbranche.

Je werkt in een leidinggevende functie in de detailhandel. Je runt je eigen franchiseonderneming. Of je bent vestigingsmanager bij een groot filiaal. Als ondernemer ken je alle facetten van de bedrijfsvoering. Je kent het bedrijf door en door. Jij draagt de verantwoordelijkheid. Dat is zwaar. Maar levert ook veel voldoening op. ORM 's-Hertogenbosch is de retailopleiding voor ondernemers van morgen met hart voor de toekomst.

Jij bent ambitieus en ondernemend. Een tikje eigenwijs. Je anticipeert op nieuwe ontwikkelingen. Je bent verantwoordelijk en durft risico's te nemen. Je werkt in de retailsector. En wilt hogerop komen.

Je leert alles over het retailvak. Je verdiept je in retailmarketing en retailmanagement. Volgt les in ondernemen, in leidinggeven en je bent bezig met je persoonlijke ontwikkeling. En verdiept je in alle onderdelen van de klantreis. Of dat nu on- of offline kanalen zijn. Altijd vanuit een duurzaam perspectief.

Ben je geslaagd, dan behaal je je Associate degree.

Toelaatbare profielen

HAVO C&Meconomie of m&o;of wiskunde A (minimaal 2 van deze vakken) HAVO E&M HAVO N&Geconomie of m&o HAVO N&Teconomie of m&o VWO C&Meconomie of m&o VWO E&Monder voorwaarden is het mogelijk om in het tweede jaar te starten VWO N&Geconomie of m&o;en onder voorwaarden is het mogelijk om in het tweede jaar te starten VWO N&Teconomie of m&o;en onder voorwaarden is het mogelijk om in het tweede jaar te starten MBO4 academicpropedeuse HBOp

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6.5TOEFLpaperbased580TOEFLcomputerbased237TOEFLinternetbased93

Toelatingsgesprek
Een intake-assessment kan deel uitmaken van de aanmeldprocedure. Op basis daarvan krijg je een advies over je instroom. Voorwaarde is dat je aan de instroomeisen voldoet.

Werkervaring
Je werkt als leidinggevende in de retailbranche. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring.

Diploma

Ad

Avans Hogeschool op Facebook

Evenementen

1/25/2020 Open dag
Vind de opleiding die bij je past.

3/18/2020 Open dag
Vind de opleiding die bij je past.

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's