HBO Associate degree

Ondernemerschap & Retail Management Associate degree

Avans Hogeschool, In Den Bosch
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je werkt 24 tot 36 uur per week. En wilt hogerop komen. De duale opleiding Associate degree Ondernemerschap & Retail Management is de basis voor een carrière in de retailbranche.

Je werkt in een leidinggevende functie in de detailhandel. Je runt je eigen franchiseonderneming. Of je bent vestigingsmanager bij een groot filiaal. Als ondernemer ken je alle facetten van de bedrijfsvoering. Je kent het bedrijf door en door. Jij draagt de verantwoordelijkheid. Dat is zwaar. Maar levert ook veel voldoening op. ORM 's-Hertogenbosch is de retailopleiding voor ondernemers van morgen met hart voor de toekomst.

Jij bent ambitieus en ondernemend. Een tikje eigenwijs. Je anticipeert op nieuwe ontwikkelingen. Je bent verantwoordelijk en durft risico's te nemen. Je werkt in de retailsector. En wilt hogerop komen.

Je leert alles over het retailvak. Je verdiept je in retailmarketing en retailmanagement. Volgt les in ondernemen, in leidinggeven en je bent bezig met je persoonlijke ontwikkeling. En verdiept je in alle onderdelen van de klantreis. Of dat nu on- of offline kanalen zijn. Altijd vanuit een duurzaam perspectief.

Ben je geslaagd, dan behaal je je Associate degree.

Diploma

Ad

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool