Technische Bedrijfskunde

Avans Hogeschool
Samenvatting
Den Bosch
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Technische Bedrijfskunde staat garant voor uitdaging. Je leert de organisatorische, financiële en technische aspecten van een bedrijf. Over mogelijke verbeteringen leer je te adviseren.

Bedrijven moeten concurrerend werken. Ze denken na hoe bedrijfsprocessen sneller en goedkoper kunnen. Daar hebben ze jou voor nodig. Jij bedenkt toekomstbestendige oplossingen en begeleidt de invoering daarvan.

Jij vindt het interessant om te weten hoe producten tot stand komen. Je doorziet hoe productieprocessen werken. En bedenkt duurzame oplossingen voor bedrijven. Je bent een puzzelaar die uitdagingen niet uit de weg gaat. Ook vind je het leuk om de door jou voorgestelde veranderingen te organiseren.

Je leert bedrijven te doorzien. Krijgt vakken als bedrijfskunde, economie en technie. Je verbetert kwaliteit, voorkomt verspillingen en bedenkt duurzame oplossingen. Rekening houdend met medewerkers, leveranciers en klanten. Je leert mensen, machines en materiaal in een productieomgeving goed op elkaar af te stemmen. En werkt in projectgroepen aan opdrachten voor bedrijven.

Je sluit je opleiding af met een afstudeeropdracht en je behaalt je Bachelor of Science.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's