Technische Informatica

Avans Hogeschool
Samenvatting
Breda
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

In de opleiding Technische Informatica leer je hoe mobieltjes softwaretechnisch in elkaar zitten. Jij zet de nieuwste technologieën op softwaregebied straks naar je hand.

Je computer doet raar, dus je belt de helpdesk. Je maakt 'gewoon' gebruik van apparaten als auto's, printers, smartphones en GPS. Maar de software die daarin zit zijn hoogstandjes van technische informatica. Jij wilt er alles van weten. Ook van robots, databases, besturingstechnieken en gamestechnologie.

Jij hebt een passie voor programmeren en voor systemen in een technische omgeving. Je bent een echte onderzoeker. Je wilt weten hoe software werkt, hoe je het verbetert en prettiger maakt voor de gebruikers. Je werkt prima samen met je team of opdrachtgever. Je hebt helikopterview en vindt creatieve oplossingen. Je werkt gestructureerd en zorgt dat apparaten precies doen wat ze moeten doen.

Jij verdiept je in programmeren, procesbesturing, software, hardware, elektronica en wiskunde. Je gaat in groepsopdrachten aan de slag met iPhones, MP3-spelers, een navigatiesysteem en videogames. Je doorloopt daarbij het hele traject. Van ontwerp en ontwikkeling tot bouwen en testen. Je schrijft ook de bijbehorende handleiding. En leert hoe belangrijk communicatie, samenwerking, planning en duurzaamheid zijn.

Na de opleiding Technische Informatica ben je een Bachelor of Science.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's