Vormgeving

Avans Hogeschool
Samenvatting
Den Bosch
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

De opleiding Vormgeving bestaat uit 3 studierichtingen. Na het gezamenlijke eerste semester stroom je door naar Illustratie|Animatie, Fotografie|Film of Grafisch|Ruimtelijk Ontwerp.

Bij AKV|St.Joost ontwikkel je je tot een kunstenaar met een relevante, duurzame aansluiting bij de beroepspraktijk. Jij en jouw leervragen staan centraal in het programma. Je start je opleiding Vormgeving in een brede propedeuse. Het eerste semester zit je met studenten van alle studies samen. In het tweede semester kies je een studierichting.

In de studie Illustratie|Animatie leer je te vertellen in beelden. Je experimenteert met verschillende verhaalvormen en- technieken. En ontdekt wie jij als illustrator en/of animator bent en waar je kracht ligt.
In de studie Fotografie/Film onderzoek en verbeeld je de wereld van vandaag. Je ontdekt de kracht van cameravoering, montage, geluid en interactie. En scherpt je identiteit als fotograaf en/of filmmaker aan.
In de studie Grafisch|Ruimtelijk Ontwerp geef je vorm aan de wereld in woord en beeld. Je verkent mogelijkheden om met je ontwerp mensen in beweging te brengen. In je studie staan jouw identiteit als ontwerper en een ondernemende houding centraal.

Je kunt Illustratie|Animatie en Grafisch/Ruimtelijk Ontwerp studeren in Breda of 's-Hertogenbosch. Je studeert Fotografie|Film in Breda.

Diploma

BDes

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's