Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Bedrijfskunde basis

Avans+
Samenvatting
Onderwijsinstelling: Avans+
Plaats: Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam - Toon alles expander
Tijdsduur: 9 maanden
   
Opleidingsniveau: Postbachelor
Taal: Nederlands

Over deze opleiding

Bedrijfskunde basis

Van u wordt verwacht dat u zich steeds meer bezig houdt met de organisatie en marktomgeving van uw afdeling, bedrijfsonderdeel of divisie. Steeds vaker denkt u na over vraagstukken zoals: Wat is onze doelstelling en hoe gaan we die bereiken? Gaan we samenwerken of doen we het alleen? Hoe gaan we de zaken binnen de afdeling aanpakken, welke processen en mensen zijn daarvoor nodig?

Bedrijfskunde basis bij Avans⁺

In de opleiding Bedrijfskunde basis leert u als manager op tactisch niveau met deze bedrijfskundige vraagstukken om te gaan. U leert vanuit een duidelijke visie en strategie op inspirerende wijze invulling te geven aan uw rol als manager of coördinator. Daarnaast vertaalt u de strategie van de organisatie naar concreet beleid voor uw afdeling. U krijgt een gedegen basiskennis die ervoor zorgt dat u projectmatig te werk gaat. Sterk ontwikkelde sociaal communicatieve vaardigheden, daadkracht en (persoonlijk) leiderschap zijn tevens onmisbare ingrediënten. U richt uw bedrijfsprocessen efficiënter en doelmatiger in en zal resultaatgerichter bezig zijn.

Onderdeel van de opleiding Management en bedrijfskunde

De opleiding Bedrijfskunde basis vormt leerjaar 1 van de volledige opleiding Management en bedrijfskunde. Leerjaar 2 bestaat uit de opleiding Bedrijfskunde verdieping.

Doelgroep

U denkt en werkt op minimaal hbo-niveau en heeft tenminste 3 jaar werkervaring. U bent ambitieus en wilt uzelf graag verder ontwikkelen op het gebied van bedrijfskundige en managementvraagstukken. Het maakt niet uit in welke sector of branche u werkzaam bent.

Bedrijfskunde basis met mbo-vooropleiding

Wanneer u een mbo-vooropleiding heeft, wordt voor aanvang van de opleiding een capaciteitentest afgenomen om het hbo werk- en denkniveau te toetsen.

Werkvorm

De opleiding bestaat uit 2 blokken waarin verschillende thema’s worden behandeld. Uw praktijk staat hierbij volledig centraal. Gedurende elk blok werkt u aan een businessproject. Dit is altijd een project uit uw dagelijkse praktijk. Op deze manier is deze opleiding direct inzetbaar, ook tijdens de opleiding al. Het werk aan deze projecten doet u zelf, maar natuurlijk zorgt Avans⁺ voor een perfecte begeleiding door ervaren docenten. Tevens kunt u sparren met mededeelnemers uit verschillende branches.

In de theorielessen maakt u in elk blok kennis met verschillende methoden. Vervolgens gebruikt u deze methoden in uw businessprojecten. Het resultaat van uw businessprojecten presenteert u aan uw docent(en) en mededeelnemers.

Resultaat

Na afronding van de opleiding Bedrijfskunde basis bent u een tactisch manager die organisatievraagstukken vanuit een helikopterview kan analyseren en oplossen. U richt uw bedrijfsprocessen efficiënter en doelmatiger in en bent meer resultaatgericht bezig.

Diploma

Postbachelordiploma

Kosten

Leermiddelen dient u zelf aan te schaffen (ongeveer €525,-)

Avans+

Avans+

Wil jij een studie volgen aan onderwijsinstelling die toonaangevend is in het verbeteren van de prestaties van mensen en organisaties? Avans+ coacht je zodat jij de ambities van jezelf en die van jouw organisatie waar kan maken. Hoe doen zij...


Lees meer over Avans+

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bedrijfskunde basis en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Errors
Optioneel

Contactgegevens Avans+

Avans+

Heerbaan 14-40
4817 NL Breda

 Bekijk telefoonnummer
www.avansplus.nl