Opleiding Secretaresse

Avondopleidingen SKO
Samenvatting
Den Bosch, Vught
36 weken
   
MBO
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

Hoe ziet de opleiding Secretaresse eruit?

Als secretaresse moet je heel wat in je mars hebben. Alle vaardigheden die je nodig hebt, komen aan bod in acht verschillende modules.. Zo bestaat de secretaresse-opleiding onder andere uit de modules:

  • Zakelijk Nederlands
  • Zakelijk Engels
  • Rekenvaardigheid
  • Toetsenbordvaardigheid
  • Kantoorpraktijk
Bij Avondopleidingen SKO heb je één avond per week les. Wil je de opleiding liever niet in één keer volgen? Geen probleem! Je kunt je namelijk ook voor afzonderlijke modules inschrijven.

Diploma

Diploma

Elke module van deze secretaresse-opleiding sluit je af met een landelijk examen. Een voldoende levert je een LSSO certificaat van de betreffende module op. Heb je het certificaat van alle modules binnen? Dan mag je het LSSO diploma Secretaresse ophalen.

Toekomstperspectief

Een uitdagende baan als secretaresse

Met een diploma van Avondopleidingen SKO ben je klaar om als secretaresse aan het werk te gaan. Misschien word je wel secretaresse bij een grote multinational. Daar is het jouw taak om buitenlandse delegaties te ontvangen en om te notuleren bij vergaderingen. Ook ben je verantwoordelijk voor de zakelijke correspondentie en het beheren van de agenda. Dankzij jou verloopt alles vlekkeloos.

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

De deeltijdopleiding tot secretaresse is vooral geschikt voor herintreders of mensen die zich willen laten omscholen. Omdat je 's avonds les volgt, is de opleiding goed te combineren met een baan of een gezin. Voor de meeste modules heb je geen speciale vooropleiding nodig. Alleen voor de modules Zakelijk Nederlands, Zakelijk Engels en Notuleren moet je minimaal beschikken over vmbo-c-niveau. Kun jij niet wachten om aan de lessen te mogen beginnen? Vul dan snel het informatieaanvraagformulier in!

Kosten

De inschrijfkosten voor de opleiding Secretaresse bedragen ongeveer €1825,-. Daarnaast moet ongeveer €700,- opzij zetten voor boeken en examens. Wil je alleen een losse module volgen? Dit kost je ongeveer €250,-.

Avondopleidingen SKO

Wil jij je financiële kennis uitbreiden? Wil je een opleiding of cursus volgen naast je huidige baan? Of wil je graag een baan en daarvoor eerst een opleiding volgen? Wat dacht je van een opleiding bij Avondopleidingen SKO? Je kunt bij Avondopleidingen...


Lees meer over Avondopleidingen SKO

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Opleiding Secretaresse en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Avondopleidingen SKO

Avondopleidingen SKO

Avondopleidingen SKO
Titus Brandsmalaan 1
5262 BS Vught

 Bekijk telefoonnummer
www.avondopleidingensko.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Opleiding Secretaresse? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's