Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Contact Center Management

Beeckestijn Business School
Samenvatting
Amsterdam, Oudenoord 325
3 maanden
   
Bedrijfsopleidingen
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

Contact Center Management

contact center managementVeel contact centers groeien van industrieel aangestuurde afdelingen, vaak gezien als kostenpost, uit tot contact centers die waarde creëren voor de klant en organisatie. Ze zijn verantwoordelijk voor de realisatie van een belangrijk deel van de ‘customer experience’ door de contactmomenten met de klant. Het aantal kanalen dat het contact center hiertoe integraal inzet neemt toe; het is lang niet meer de telefoon alleen waar gebruik van wordt gemaakt. De toegankelijkheid en kwaliteit van de contacten verbetert door toepassing van nieuwe geavanceerde technologieën.

De opleiding Contact Center Management bestaat uit 9 vaste colleges. Daarnaast organiseren wij interessante clinics waarin actuele onderwerpen aan bod komen en een bedrijfsbezoek, zodat u een kijkje in de keuken krijgt bij een bureau of bedrijf, toegespitst op de thema's en onderwerpen van uw opleiding. De opleiding Contact Center Management geeft u handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met Contact Center Management.

College-onderwerpen tijdens de opleiding Contact Center Management:

  1. Contact Center Management strategie, customer experience & individuele verbeterplan
  2. Workforce management en optimalisatie
  3. Toepassing van technologie in het contact center
  4. Kennismanagement
  5. Kwaliteit in het contact center & klachtenafhandeling
  6. Metrics, performance en besturingsprincipes en business case (plus werkcollege)
  7. Best Practices uit BtoC en BtoB Contact Centers
  8. Interne en externe tevredenheid
  9. Leiderschap verandermanagement en HRM

Diploma

U ontvangt, na het succesvol afronden van de opleiding, uw post-HBO diploma 'Contact Center Management'.

U wordt, bij het behalen van een '7' of hoger voor uw eindopdracht, opgenomen in het Register als Registered Contact Center Management Professional.

Toekomstperspectief

De opleiding Contact Center Management leert u een visie te ontwikkelen op het gebied van contact center management. U leert zowel de strategische als de operationele, tactische en personele en financiële aspecten van contact center management te onderkennen zodat u kunt adviseren over het opzetten en uitvoeren van een contact center management-beleid in uw organisatie. De opleiding leidt u op tot een volwaardige gesprekspartner en expert op het gebied van Contact Center Management, in zowel de B2C als B2B markten. Met de opgedane kennis en leerstof kunt u direct aan de slag.

Toelatingseisen

U beschikt als professional over een aantal jaren relevante werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau.

Kosten

Het collegegeld bedraagt € 3.250,-. Dit is exclusief een pakket met vakliteratuur en readers t.w.v. € 195,-. De vergoeding voor de individuele opdracht, coaching en het eindgesprek is € 295,-. Deze prijzen zijn exclusief BTW. Er zijn mogelijkheden voor BTW-vrij factureren en betaling in termijnen. Informeer naar de mogelijkheden.

Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn...


Lees meer over Beeckestijn Business School

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Contact Center Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School

Leusderend 30
3832 RC

 Bekijk telefoonnummer
www.beeckestijn.org


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Contact Center Management? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's