Cursussen & Trainingen

Customer Relationship Management (CRM 2.0) (verkort)

Beeckestijn Business School, In Leusden (+5 locations)
Tijdsduur
2 maanden
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
2 maanden
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De klant centraal stellen

Uw onderneming kan meer verdienen als u zich richt op het behouden van huidige klanten, dan op het werven van nieuwe klanten. Een waarheid die door velen onderschreven wordt. De strategie die erop is gericht klanten te behouden en daarnaast toch nieuwe klanten te werven noemen we Customer Relationship Management (CRM) en is meer een strategie dan een systeem.Het vraagt wel wat van een onderneming om CRM op een juiste manier te introduceren binnen een organisatie. Processen, werkwijzen, technische infrastructuren, klantbenaderingen, waardenbepalers en stuurgrootheden worden anders en vragen om andere visie, inzichten en vaardigheden. 
De korte opleiding Customer Relationship Management (CRM 2.0) is een intensieve en leerzame opleiding waarin de kern van CRM en klantgericht management in 6 colleges wordt beschreven. Desgewenst rondt u de opleiding af met uw eigen CRM-managementplan dat u direct kunt uitvoeren.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Customer Relationship Management (CRM 2.0) (verkort) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Beeckestijn Business School
Leusderend 30
3832 RC

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn...

Lees meer over Beeckestijn Business School