Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Digital & Online Marketing (verkorte opleiding)

Beeckestijn Business School
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Leusden, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
2 maanden
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd

Digital & Online Marketing (verkorte opleiding)

Digital & online marketing succesvol toepassen in uw organisatie.

Is er nog een organisatie te vinden die niets doet met digitale en online marketing? De uitdaging nu is om snel te kunnen reageren op nieuwe kansen en ontwikkelingen, binnen de kaders van een heldere en succesvolle digital en online strategie. De kern van de opleiding Digital & Online Marketing bestaat uit het ontwikkelen van nieuwe marketingstrategieën en hoe deze concreet en succesvol actiematig uit te voeren. U leert in 6 krachtige colleges over de nieuwe digital marketingmodellen en hoe een nieuwe digitale en online marketingmix is in te zetten. U gaat werken met nieuwe business-modellen, u ontwikkelt uw eigen digital en online marketingplan, leert van de ervaringen van uw medestudenten, werkt aan leerzame cases en interacteert met ervaren docenten.

Uiteindelijk is het doel u de gewenste kennis en ervaringen bij te brengen om digital en online marketing succesvol in uw eigen organisatie of voor uw adviespraktijk toe te passen.

Collegetijden en -duur

De korte opleiding Digital & Online Marketing kent 6 colleges. Deze worden op één vaste avond in de week gegeven, van 18.30 - 21.30 uur. De totale opleiding duurt ongeveer 2 maanden.

Dagvariant
De korte opleiding Digital & Online Marketing wordt ook gegeven als dagopleiding. U krijgt dan 3x een dag college, op één vaste dag in de week. Elke collegedag bestaat dan uit 2 colleges van 3 uur. De collegetijden zijn van 09.00 - 12.00 en van 13.00 - 16.00 uur.

Kosten

Het collegegeld bedraagt € 1.990,-. Dit is exclusief een pakket met vakliteratuur en readers t.w.v. € 195,-. De vergoeding voor de individuele opdracht, coaching en het eindgesprek is € 395,- (optioneel). Deze prijzen zijn exclusief BTW. Bij de dagvariant van de opleiding is de lunch inbegrepen in het collegegeld. Er zijn mogelijkheden voor BTW-vrij factureren en betaling in termijnen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn...


Lees meer over Beeckestijn Business School

Meer informatie? Vul hieronder je gegevens in. Dit is vrijblijvend!

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Digital & Online Marketing (verkorte opleiding) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School

Leusderend 30
3832 RC

 Bekijk telefoonnummer
www.beeckestijn.org


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Digital & Online Marketing (verkorte opleiding)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's