Cursussen & Trainingen

Mobile marketing

Beeckestijn Business School, In Leusden (+1 locations)
Tijdsduur
2 maanden
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
2 maanden
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Mobile marketing

De opleiding mobile marketing is erop gericht u verder te helpen met alle mogelijkheden en uitdagingen van mobile marketing. De opleiding geeft u concrete instrumenten en nieuwe vaardigheden op het gebied van mobile marketing. U leert hoe mobile werkt, de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobile, welke tools beschikbaar zijn en hoe u deze in kunt zetten. U rondt de opleiding af met een eigen mobile marketingplan dat u direct kunt toepassen (optioneel).

De opleiding Mobile Marketing bestaat uit 6 avondcolleges. De opleiding leert u hoe u praktisch en concreet aan de slag kunt met mobile marketing. U leert wat er bij mobile marketing komt kijken, welke ontwikkelingen te herkennen zijn en welke tools u kunt gebruiken om dit (nieuwe) vak goed uit te oefenen. Er wordt in deze opleiding gewerkt met enkele theoretische modellen, maar de opleiding heeft vooral een praktische insteek met veel casussen. Optioneel is het afronden van de opleiding met het schrijven van een basisplan ommobile marketing in uw organisatie goed te introduceren, zodat u direct gefundeerd aan de slag kunt.

  • College 1: Trends, ontwikkelingen en mobile marketing strategie
  • College 2: Mobile mix en het mobile marketingplan
  • College 3: Mobile interaction, advertising en campagnes
  • College 4: M-commerce
  • College 5: Mobile technieken, metrics, implementatie & case Bol.com

Diploma

U ontvangt, na het succesvol afronden van de opleiding, uw diploma 'Mobile Marketing'.

Toekomstperspectief

U bent marketingmanager, (online) marketeer, social media manager, e-manager of communicatiemanager en je wilt meer kennis en inzicht in de mogelijkheden van mobile marketing. U hebt al enige ervaring met sociale media en online marketing. U overweegt mobile marketing in uw organisatie op te zetten of verder professionaliseren, maar hebt handvatten nodig om zaken in gang te zetten.

Kosten

Het collegegeld bedraagt € 1.990,-. Dit is exclusief een pakket met vakliteratuur en readers t.w.v. € 195,-. De vergoeding voor de individuele opdracht, coaching en het eindgesprek is € 395,- (optioneel). Deze prijzen zijn exclusief BTW. Er zijn mogelijkheden voor BTW-vrij factureren en betaling in termijnen. Informeer naar de mogelijkheden.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Mobile marketing en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Beeckestijn Business School
Leusderend 30
3832 RC

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn...

Lees meer over Beeckestijn Business School