Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

NIMA B2 - Digital Marketing

Beeckestijn Business School
Samenvatting
Amsterdam, Leusden, Oudenoord 325
3 maanden
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd

Over deze opleiding

NIMA B; zet een volgende stap in jouw marketingcarrière met digital marketing

De opleiding NIMA B2 Digital Marketing is voor mensen die werkzaam zijn in een marketingfunctie die graag een volgende stap willen zetten in de ontwikkeling van hun online marketingkennis. Bij de NIMA B2 specialisatie Digital Marketing ligt de nadruk op onderwerpen waarbij de digitalisering van de maatschappij en online marketingonderwerpen centraal staan.

Als marketingprofessional hebt u vandaag de dag te maken met consumenten die in een steeds grotere mate online actief zijn. Om informatie te verzamelen over bijvoorbeeld uw product of dienst, om online te shoppen en boeken of om hun mening of beoordeling te delen via een keur aan social mediakanalen. Een zakelijke wereld waarin start ups met nieuwe bedrijfsmodellen de markt betreden en 'opeens' uw concurrent zijn. Disruptieve modellen als Uber en Airbnb betreden de markt en waar u als marketingprofessional een antwoord op moet formuleren. Hoe gaat u om met alle online ontwikkelingen en hoe weet u kansen en nieuwe mogelijkheden te zien en te benutten?

De opleiding NIMA B Digital marketing biedt u de handvatten, kennis en vaardigheden om online mogelijkheden om te zetten in een passende online marketingstrategie.

Diploma

NIMA B diploma

Het volledige NIMA B Marketing diploma bestaat uit 2 modules: NIMA Marketing Manager B1 + een van de vier NIMA B2 Marketing specialisaties. Deze specialisaties zijn Consumentenmarketing, Business Marketing, Digitale Marketing en Customer Insights. Het is ook mogelijk om alleen een specialisatie-module B2 te halen, bijvoorbeeld omdat u ooit eerder al uw NIMA B-diploma haalde en nu graag uw digital en online marketingkennis wilt uitbreiden en verdiepen voor een specifiek vakgebied. Bij een succesvolle afronding van nIMA B2 Digital Marketing ontvangt u een NIMA B-certificaat. 

Kosten

€ 2.990,- Excl. BTW, excl. boeken, excl.

Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn...


Lees meer over Beeckestijn Business School

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in NIMA B2 - Digital Marketing en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School

Leusderend 30
3832 RC

 Bekijk telefoonnummer
www.beeckestijn.org


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over NIMA B2 - Digital Marketing? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's