Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Online Corporate Communicatie

Beeckestijn Business School
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Leusden, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
3 maanden
   
Bedrijfsopleidingen
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

Online Corporate Communicatie

Welke invloed heeft online op de communicatie van uw organisatie?Corporate communicatie gaat over de communicatie van uw organisatie en over de organisatie van uw communicatie; hoe past 'online' daar in? Online heeft een grote, zo niet zeer grote invloed op uw organisatie-reputatie, uw imago en uw corporate branding. Is het dan niet van groot belang kennis te ontwikkelen over 'online' en de rol en functie daarvan binnen uw eigen corporate communicatie? Immers, de ontwikkelingen in de digitale wereld gaan hard.

Er ontstaan nieuwe kanalen, mogelijkheden en dialogen; uw stakeholders en relaties ontwikkelen zelfs eigen kanalen en social media beïnvloedt permanent hoe er over uw organisatie gedacht en gesproken wordt. Er is een groot tekort aan gedegen kennis over online corporate communicatie waardoor organisaties moeite hebben hun merk en reputatie goed te managen. Door de diversiteit en fragmentatie in online media en kanalen is online corporate communicatie een noodzakelijk aandachtspunt voor u als communicatieprofessional. Daarnaast dwingen continu veranderend consumentengedrag en de invloed van social media organisaties anders te communiceren.Het oppakken van deze uitdaging is het onderwerp van de post-HBO Online Corporate Communicatie. Samen met communicatievakgenoten verkent u hoe u, als verantwoordelijke voor corporate communicatie, een strategie formuleert en realiseert, inclusief de online component. Gericht op het bereiken van concreet resultaat voor stakeholders en organisatie. In deze opleiding geven we antwoord op de vraag hoe u optimaal inspeelt op de impact van online op uw merk en reputatie en hoe u de online communicatiemix doelgericht kunt inzetten om uw doelstellingen te behalen, hierbij inspelend op de actuele trends en ontwikkelingen.

Diploma

U ontvangt, na het succesvol afronden van de opleiding, uw post-HBO diploma 'Online Corporate communicatie'.

U wordt, bij het behalen van een '7' of hoger voor uw eindopdracht, opgenomen in het register als online communicatie professional.

Toekomstperspectief

De opleiding Online Corporate Communicatie leert u te denken in 'online' en succesvolle online communicatie activiteiten te ontwikkelen en te implementeren. U leert een online corporate communicatievisie te ontwikkelen voor uw organisatie. De opleiding richt zich op het bijbrengen en toepassen van de laatste kennis en ontwikkelingen op het gebied van online (corporate) communicatie. U wordt opgeleid tot een online (corporate) communicatiespecialist in een breed aandachtsgebied waaronder strategie, corporate branding, reputatiemanagement, crisismanagement, corporate websites, content management, interne communicatie, (social) PR 2.0 en earned media.

Toelatingseisen

U beschikt als communicatie professional over een aantal jaren werkervaring op het gebied van (corporate) communicatie, PR, marketing-, of overheidscommunicatie en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau.

Kosten

Het collegegeld bedraagt € 3.250,-. Dit is exclusief een pakket met vakliteratuur en readers t.w.v. € 195,-. De vergoeding voor de individuele opdracht, coaching en het eindgesprek is € 295,-. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Er zijn mogelijkheden voor BTW-vrij factureren en betaling in termijnen. Informeer naar de mogelijkheden.

Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn...


Lees meer over Beeckestijn Business School

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Online Corporate Communicatie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School

Leusderend 30
3832 RC

 Bekijk telefoonnummer
www.beeckestijn.org


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Online Corporate Communicatie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's