Cursussen & Trainingen

Online Reputatiemanagement

Beeckestijn Business School, In Leusden (+2 locations)
Tijdsduur
2 dagen
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
2 dagen
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Reputatiemanagement; gerichte beïnvloeding en gedrag zichtbaar maken

Door de snelheid en de omvangrijkheid van online en social media is het voor u noodzaak grip en zicht te houden op uw reputatie en deze goed te managen. Door de berichtgeving op online en social media te meten en monitoren houd je zicht op wat anderen over u zeggen. Een reputatie ‘managen’ heeft alles te maken met gerichte beïnvloeding en het zichtbaar maken van wat u doet. Een reputatie wordt ‘gemaakt’ door gedrag. Niet bedacht. Online reputatiemanagement is het continu voeden en sturen om de reputatie in overeenstemming te laten zijn met de gewenste identiteit en het voldoen aan de verwachtingen van de omgeving. Daarmee bouwt u aan reputatievet voor de organisatie of uw merk. Het gaat niet alleen om brandjes blussen maar ook om positieve ervaringen te liken en delen.

De constante factor in uw communicatie

Waar het gebruikelijke reputatiemanagement nog te agenderen was is online reputatiemanagement een continue factor in uw communicatie. Van belang is het verkrijgen van de juiste data en inhoudelijke informatie uit online conversaties om een effectief beleid te ontwikkelen met actieplan voor de tactische uitvoering van het online reputatiemanagement. Vanuit strategie wordt bepaald hoe de professionele communicatie vorm krijgt naar branding, issue-management en crisiscommunicatie. Maar ook hoe bijvoorbeeld een reputatieschade is aan te pakken en te herstellen. De opleiding Online Reputatiemanagement geeft u niet alleen do’s & don’ts, maar ook een strategisch kader met praktische invulling. Diverse relevante cases die tijdens de opleiding worden behandeld, helpen u daarbij.

Diploma

College: Dagopleiding 09.00 - 17.00 uur (incl. lunch)
Duur: 2 dagen

Toelatingseisen

Voor wie is de opleiding Online Reputatiemanagement bedoeld?

Het doel van de opleiding is om mensen werkzaam in communicatie en marketing de kennis en tools aan te reiken om de online reputatie van de eigen organisatie of merk te kunnen managen in het huidige digitale tijdperk. Deze opleiding is relevant voor (senior) communicatie adviseurs, (online) marketeers, crisismanagers, webcare managers, reputatiemanagers, communicatie managers, marketing managers en iedereen die vanuit zijn of haar functie zich bezig houdt met het managen van de reputatie van de organisatie.

Vooropleiding

U beschikt als professional over een aantal jaren relevante werkervaring en u bezit een HBO werk- en denkniveau.

Kosten

€ 1.595,- / € 1.495,- excl. BTW

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Online Reputatiemanagement en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Beeckestijn Business School
Leusderend 30
3832 RC

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn...

Lees meer over Beeckestijn Business School